Met aluminium wissellijsten snel de aankleding van je woning veranderen

Met aluminium wissellijsten snel de aankleding van je woning veranderen

Herinneringen om nooit te vergeten, het liefst wil je hieraan elke dag aan terugdenken. Die mooie strandvakantie, het behalen van je diploma, dat ene concert van je favoriete popgroep of de dag dat je  4-jarige dochter besloot kunstenares te worden. Voor deze foto’s, diploma’s, posters of tekeningen hebben wij de ideale lijsten. Met Aluminium wissellijsten heb je snel weer wat anders aan de muur

De voordelen van een wissellijst

Een wissellijst biedt vele voordelen. Niet alleen heb je wat moois aan de muur hangen, ook kun je datgene dat je aan de muur hebt hangen snel verwisselen. De lijsten zijn met een eenvoudig kliksysteem gemakkelijk open te klikken. Je haalt de poster, tekening of diploma er uit en plaatst er een nieuw kunstwerk of foto in. Met deze snelle wissel creëer je binnen één beweging weer een nieuwe sfeer in je woning.  Het grote voordeel ten opzichte van normale fotolijsten is dat de inhoud van een wissellijst vaak vervangen kan worden, zonder dat de aluminium wissellijst daarbij slijtage vertoont. Anders dan bij de andere fotolijsten, waarvan bijvoorbeeld de klemmetjes bij veelvuldig gebruik af kunnen breken. Met een wissellijst heb je altijd wat moois aan de muur hangen, maar kun je dit ook snel weer vervangen door iets anders.

Verandering zo nu en dan is goed

De persoonlijke sfeer , die je creëert met een aluminium wissellijst kan erg prettig zijn. Toch zijn er momenten waarop je uitgekeken raakt op het kunstwerk van je kleine kunstenaar of misschien heeft deze weer wat nieuws gemaakt dat een lijstje verdient. In plaats van een nieuwe lijst te kopen, kun je de inhoud van de wissellijst snel verwisselen met het nieuwe kunstwerk. Ook in een werkkamer kan een wissellijst de uitkomst bieden. Behaalde diploma’s worden ingelijst, maar in plaats van steeds een nieuwe lijst erbij te hangen, zou je ook de meest actuele kunnen hangen op de plaats van de oude. Doordat deze verandering in één handomdraai voltooid kan worden, is deze eenvoudige handeling zo uitgevoerd. Binnen no-time heb je weer wat nieuws aan de muur.

Aluminium wissellijsten; praktisch en snel

Geen slijtage, snelle verandering en eenvoudig in gebruik maken de aluminium wissellijsten een onmisbaar item voor elke woning of elk kantoor. Met wissellijsten in verschillende uitvoeringen, is er altijd wel een geschikte lijst te vinden voor jouw woning of jouw interieur. Lijst op eenvoudige wijze de mooiste herinneringen in en vervang ze daarna weer snel en eenvoudig wanneer je erop uitgekeken bent.  

Back to Top