De leukste deurmatten

De leukste deurmatten

Een deurmat is allereerst een praktisch woonaccessoire dat uitnodigt om je voeten te vegen. Daarnaast geeft het een eerste indruk van de woning. Als je het leuk vindt, kun je voor een grappige deurmat kiezen. Zo heb je direct een gespreksonderwerp en geheid lachende gasten.

Door te kiezen voor een deurmat met een grappige quote of gekke boodschap wek je namelijk bij iedereen een glimlach op. Er zijn heel veel soorten deurmatten en ook voor jou zit er een perfecte deurmat bij. Of de deurmat op maat gemaakt moet worden of niet. Kies een deurmat die bij jou en jouw huis past.

Grappige teksten

‘Oh shit not you again’, ‘Beware of the dog’ en ‘Doorbell broken. Yell ding dong really loudly’ zijn slechts een paar grappige quotes voor op je deurmat. Je tovert vanzelf weer een glimlach op je gezicht bij het zien van een mat met originele opdruk. Gun andere mensen deze glimlach ook en ga zelf voor een deurmat met grappige tekst.

Serie of film deurmatten

Een deurmat met ‘Alohomora’ erop laat de harten van alle Harry Potter fans sneller kloppen. En voor alle Star Wars fans is er de deurmat met ‘Welcome to the dark side’ erop. En wat denk je van een deurmat met ‘It’s so fetch erop? Je kunt het zo gek niet bedenken of de deurmatten zijn verkrijgbaar. Laat je inspireren door je favoriete serie of filmreeks en ontwerp je eigen deurmat.

Soorten matten

Als je eenmaal hebt gekozen wat voor tekst, logo of andere opdruk je op de deurmat wilt is het verstandig om te kijken naar het soort deurmat. Besluit eerst of de deurmat buiten of binnen komt te liggen. Zo heeft een katoenen droogloopmat een hoge vochtabsorptie. De nylon schoonloopmat daarentegen heeft een betere schraap functie. En wil je voor klassiek gaan? Kies dan voor de borstelmat of rubberen mat. Deze zijn in vele soorten en maten verkrijgbaar. Kies dan voor een gevlochten exemplaar als je van een speelse uitstraling houdt. En houd je van klassiek en romantiek? Kies dan een gietijzeren mat. Voor een natuurlijke uitstraling kies je een kokosmat en wil je op de hippe tour, dan kies je een aluminium mat. Deurmatten zijn er in vele soorten en voor iedere stijl, zo ook voor jou.

Back to Top