Industriële look voor in uw huis

Industriële look voor in uw huis

Er zijn veel stijlen voor in uw huis; de keuze is reuze. Mediterraans, een klassieke look met veel warme houtkleuren of strak en modern. Een van de dingen die we de laatste tijd vaker voorbij zien komen zijn de industriële look. Daarmee bedoelen we niet dat het lijkt op een fabriek of wat dan ook, maar meer dat er qua kleuren minimalistisch wordt gedaan, dus veel wit en grijs en strak ingericht. Deze stijl heeft ook veel praktische voordelen, zo vereist het vaak weinig onderhoud en is het heel stevig. Als dit u iets lijkt dan bent u hier aan het goede adres, want dan hebben we een paar suggesties die tot een mooi resultaat kunnen leiden.

Een stale taatsdeur

Een mooie mogelijkheid die een industriële of moderne en strakke look kan geven aan uw nederige stulpje is een stalen deur. Stalen deuren hebben enorm veel mogelijkheden, maar ook enorm veel voordelen op het gebied van praktische voordelen. Zo vereist een stalen deur vrijwel geen onderhoud. Weinig onderhoud is natuurlijk voor iedereen fijn, maar stalen deuren gaan vaak ook nog eens lang mee, omdat het materiaal natuurlijk heel erg sterk is, sterker dan bijvoorbeeld houten of kunststof deuren, dus ook nog eens goed voor de portemonnee op de lange termijn.

Gietvloeren in uw huis

De vloer van uw huis is ook bepalend voor de loop van uw huis en kamers. Bij een strakke look is het vaak handig als de vloer op een solide geheel lijkt zonder naden en plooien. Het mooiste aan het ontbreken van plooien en naden is natuurlijk dat het makkelijk schoon te houden is en makkelijk te onderhouden. Een hele hoop varianten van gietvloeren zijn ook nog eens zeer stevig en slijten bijna niet. Epoxy is bijvoorbeeld ook nog eens goed waterdicht en voorkomt dingen zoals lekkages etc. Een andere variant van de gietvloer is de correstone vloer die mooi bij de boven beschreven stijl past.

Back to Top