Hangmat, Fatboy en de Lamzac voor ultieme ontspanning

Hangmat, Fatboy en de Lamzac voor ultieme ontspanning

Ga je dit jaar niet op vakantie? Dan is het natuurlijk om mogelijk om van je eigen woning een klein vakantieoord te maken. Lekker binnen of buiten relaxen, terwijl je een film kijkt op je tablet of eindelijk toekomt aan dat ene boek lezen. Tijdens het ontspannen is het logisch dat je ook even lekker wilt kunnen liggen. Maar vaak laat je de stretcher staan, omdat je tijdens je vakantie niet heel veel zin hebt dit steeds weer op te ruimen. Daar zijn nu handige oplossingen voor in de vorm van een hangmat, Fatboy en de Lamzac. Deze kan je zowel binnen als buiten gebruiken, versleep je met gemak en kost weinig tot geen moeite om het op te bergen.

Een hangmat voor ultieme ontspanning van je spieren

De hangmat bestaat al een behoorlijke tijd. We hoeven je vast ook niet meer heel veel uitleg te geven over dit product. Behalve dat het echt je rug draagt en het je daarom je spieren helpt om ultiem te ontspannen. Een hangmat kan je met behulp van de nodige beugels en touwen vastknopen aan een aantal stevige elementen (buiten of binnen), zodat je lekker in de tuin of een bepaalde woonruimte kan liggen. Maar het is ook mogelijk om een hangmatstandaard te gebruiken. Deze verplaats je eenvoudig van buiten naar binnen als de zon te heet wordt of als het begint te regenen. Geen gedoe dus. Hangmatsets kopen doe je online. Het pakket met de hangmat en de standaard wordt dan binnen één werkdag geleverd.

Fatboy vormt zich naar jouw lichaam

Wil je graag een manier om snel binnen of buiten zachtjes neer te kunnen ploffen? Dan is een Fatboy iets dat je zeker moet hebben. Dit is een grote zitzak in een felle kleur en vormt zich helemaal naar jouw lichaam. Je kunt er in zitten, op liggen of een andere comfortabele houding in aannemen. Deze zitzak weegt niet veel, dus je kunt deze zo verslepen wanneer je liever even in de schaduw ligt of in de huiskamer gestrekt televisie wilt kijken. De Fatboy is beschikbaar in veel verschillende kleuren, zodat er altijd wel een variant bij de kleuren van jouw interieur past.

Ontspannen op lucht

De Fatboy is al gevuld, zodat je deze direct kunt gebruiken. Maar er is ook nog een andere variant verkrijgbaar onder de naam Lamzac. Deze vul je zelf met lucht en vervolgens kun je er uren op blijven zitten of liggen. Deze zitzak kan, eenmaal opgeblazen, tot wel 200 kilo dragen. De Lamzac is zo compact dat je deze zelfs kunt meenemen in je broekzak. Dat is nog eens extra handig als je een dag naar een festival of het strand gaat. Gebruik je de Lamzac alleen maar thuis? Dan laat je deze na gebruik weer leeglopen, vouw je het op en kan je zelfs in een lade stoppen. Lekker gemakkelijk dus.

Back to Top