Voordelen van je Quooker kraan laten installeren door een professional

Voordelen van je Quooker kraan laten installeren door een professional

Ben jij een van die gelukkige consumenten die net een Quooker kraan heeft aangeschaft en nu ook de Quooker installatie wilt afronden? Doordat het een dure aankoop betreft kan het interessant zijn om je Quooker kraan te laten installeren door een professional. Niemand zit uiteraard te wachten op beschadigingen aan de kraan tijdens de Quooker installatie. Een krasje hier of daar is normaal gesproken misschien geen ramp maar je Quooker wil je uiteraard zo mooi mogelijk houden. Voor de Quooker installatie is het belangrijk om op tijd op zoek te gaan naar een loodgieter want die hebben vaak overvolle agenda’s.

Quooker installatie tips

Als de loodgieter of klusjesman nog niet zo vaak een Quooker installatie heeft gedaan dan is het voor hen handig om de volgende tips goed in zich op te nemen. Als je de CUBE plaatst voor bruisend water dan is het bijvoorbeeld belangrijk om eerst het gekoeld water reservoir aan te sluiten op de waterleiding en op het kokend water reservoir en daarna pas de CO2 cilinder aan te gaan sluiten. Daarnaast moet de CUBE wel wat ruimte hebben maar niet meer dan 90 centimeter verwijderd zijn van het reservoir voor kokend water.

Een juiste bevestiging

Als je de kraan laat installeren door een professional ben je ervan verzekerd dat je Quooker op de juiste manier geïnstalleerd wordt en zul je geen last hebben van amateuristische fouten. Bij zo’n dure aankoop is het natuurlijk wel een vereiste dat de kraan gewoon netjes geplaatst wordt zodat je hem zo goed mogelijk kunt gebruiken en de kraan niet gaat lekken of iets dergelijks. Ook al kan het even duren voordat de professional misschien een gaatje heeft in zijn agenda is het toch de moeite waard om hier even op te wachten. Je zult er daarna namelijk nog zo lang plezier van hebben.

Back to Top