Mr Maria, design voor de kinderkamer

Mr Maria, design voor de kinderkamer

Mr Maria is een designstudio die zich helemaal heeft toegelegd op de fantasierijke, levendige verbeelding. Vanuit hun filosofie maken ze decoratieve meubels en verlichting die gebaseerd op ‘de deugd van onschuld’. Nu zegt Mr Maria jou misschien niet meteen iets, maar de producten van deze toonaangevende design studio mogen niet ontbreken in je kinderkamer of inrichting.

Over Mr Maria

Mr. Maria is een Nederlandse design studio, gevestigd op het Damrak in hartje Amsterdam. Mr Maria is met hun producten altijd op zoek naar het creëren van een emotionele band die mensen krijgen met producten. het uiteindelijke doel hierbij is dat de verlichting een glimlach op je gezicht kan toveren. Met deze gedachte in het achterhoofd creëren zij stijlvolle, minimalistische lampen en meubels die kinderlijk en toch stijlvol zijn.

Dick Bruna collectie

Mr Maria heeft zich vrijwel volledig toegelegd op hun Dick Bruna collectie, dit is een grote collectie geïnspireerd op Nijntje. Dit lieve, kleine konijntje is niet alleen een herkenbaar gezichtje voor kinderen, het is ook een wereldwijd icoon. In andere Europese landen en zelfs in China, kennen kinderen de avontuurlijke verhalen van Miffy. Dit iconische konijntje heeft Mr Maria tot leven gebracht in een reeks producten, zoals de Nijntje lampen en zitzakken in hun collecties.

Nijntje lampen

De nijntje lampen van Mr Maria zijn levensgrootte design lampen die een zacht en sereen licht uitstralen. Deze lampen zijn heel erg geschikt voor op een kinderkamer. Dankzij de dimbare verlichting kan Nijntje waken over je slapende kleintje. Dit vertrouwde, herkenbare gezichtje zorgt ervoor dat kinderen snel in slaap vallen. De Nijntje lampen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Naast de nijntje Original en de nijntje XL, vind je de nijntje hanglamp. Dit is een hanglamp van nijntje die wegzweeft op een wolkje. Maar veruit de meest populaire lamp van Mr Maria, is nijntje Eerste Licht. Dit is een oplaadbaar nachtlampje dat aan te sluiten is via usb. Deze lamp gaat overal mee naar toe, op reis of uit logeren. Het warme licht van nijntje straalt overal waar jouw kleintje slaapt. Deze lamp van Mr Maria heeft in 2018 de Red Dot Awards gewonnen, een prestigieuze design award.

Meer van Mr Maria

Naast de grote collectie nijntje lampen, vind je bij Mr Maria ook stijlvol vormgegeven nijntje zitzakken. En de nijntje lamp is speciaal voor bedrijven en winkels ook te bestellen in een reusachtige variant van maar liefst 2 meter. Naast nijntje, vind je ook lampen van andere vriendjes, zoals het beertje Brown of het Olifantje Anana. Deze mooie designlampen zijn allemaal de perfecte lamp voor op de kinderkamer, maar ook in je eigen interieur zijn deze lampen erg mooi.

Back to Top