3 tips voor een perfecte tuin

3 tips voor een perfecte tuin

De zomer van 2018 is in volle gang. Ideaal moment om in de tuin te zitten en te genieten van jouw eigen inrichting. Hoewel de temperaturen al een behoorlijke periode hoog zijn verwacht men nog een lange tijd te gaan. Dus, als jouw tuin nog niet summerproof is, is dit het moment om op te letten en actie te ondernemen. Hier volgen de beste tips om een perfecte tuin in enkele stappen te realiseren.

Tip 1: Tuinmeubels

Haal nieuwe tuinmeubels. Over het algemeen gaan tuinmeubels lange tijd mee, mits je er zorgvuldig mee omgaat. Wanneer de herfst al in volle gang is verdwijnen pas de meeste meubels in een niet opgeruimde schuur of opbergruimte. Meestal is er geen tijd om tuinmeubels netjes in te pakken en te beschermen voor de regenachtige dagen, maar blijven ze buiten staan tot net voor de start van de winter. Dat is slecht voor het materiaal waardoor de meubels minder lang meegaan en eerder stuk gaan. Het is dan ook niet gek dat ze er niet meer uitzien en ze niet meer gebruikt worden. Dit jaar doen we dat anders. Schaf een nieuwe set tuinmeubels aan en zorg dat je bij aanschaf gelijk een beschermende hoes aanschaft. Hiermee biedt je bescherming tegen de regen en krassen in de schuur aan.

Tip 2: Loungebanken

Na een heel jaar hard werken of studeren ben je uiteraard toe aan een vakantie, maar dat zit er niet altijd in. Financieel gezien dan. Hoe lekker is het dan om met een heerlijk stel loungebanken jouw eigen plekje in te richten en toch goed tot rust kan komen. Met de aanschaf van loungebanken is het mogelijk om met vrienden, het hele gezin of lekker alleen tot rust te komen.

Tip 3: Gasbarbecue

Lekker eten is ook iets waar je tijd voor wilt maken met het mooie weer en wanneer de vakantie van start is gegaan. Een gasbarbecue is daar de ideale oplossing voor want je kan er perfect op grillen. Het grote voordeel van de gasbarbecue is dat het vlees ook echt naar vlees smaakt en niet naar kolen. Bovendien blijft alles schoon en rookvrij, ook de kussens van je loungebanken en tuinmeubels!

Back to Top