Wat is een twijfelaar nou precies?

Wat is een twijfelaar nou precies?

Het woord ‘Twijfelaar’ zegt het eigenlijk al, een bed wat exact tussen een 1-persoonsbed en 2-persoonsbed inligt. Een twijfelaar is een bed van 1,20 breed, echter nu vraag je je misschien af waarom je zou kiezen voor een twijfelaar. Een twijfelaar is speciaal voor personen die een 1-persoonsbed te klein vinden en te weinig ruimte hebben voor een 2-persoonsbed. Men noemt het ook wel een smal 2-persoonsbed.

Diverse soorten twijfelaars

Een twijfelaar is beschikbaar in verschillende soorten, zo heb je net zoals de standaard bedden verschillende variaties van twijfelaars. Zo heb jij de mogelijkheid om te kiezen uit twijfelaars met een dikke matras zoals een boxspring, maar tevens in houten- en aluminium variaties. Ook zijn er twijfelaars beschikbaar met laden, waardoor je eenvoudig je pyjama’s, sokken en onderbroeken kunt opbergen in je bed.

Ideaal om ruimte te besparen

Zoals eerder al is besproken is een twijfelaar ideaal wanneer je maar weinig ruimte beschikbaar hebt en toch wilt genieten van een iets breder bed. De twijfelaar past in iedere slaapkamer, is daarentegen een stuk goedkoper dan een 2-persoonsbed en is verkrijgbaar in verschillende variaties. Tevens hoeft een twijfelaar niet altijd 1,20 meter te zijn, het bed kan namelijk variëren tussen de 100 en 1,20 meter. Ook ideaal om in te zetten voor uw dochter of zoon die graag iets ruimer wil slapen.

Waar moet je nu voor kiezen?

Of je nou kiest voor een eenpersoonsbed, tweepersoonsbed met laden of een twijfelaar is volledig van jezelf afhankelijk. Kies je voor extreem comfort dan is een tweepersoonsbed, zoals bijvoorbeeld een boxspring, de ideale keuze. Uiteraard ook wanneer je met twee personen slaapt. Een twijfelaar biedt ook nog extreem veel comfort en zorgt ervoor dat je in je eentje vrij uitgebreid kunt liggen. Een eenpersoonsbed wordt veel gekozen voor kinderen en pubers of wanneer er met een tweepersoonsbed niet genoeg ruimte overblijft voor een kledingkast of iets dergelijks.

Back to Top