Diverse soorten bedden

Diverse soorten bedden

Ben jij op zoek naar een nieuw bed en wil je je graag eerst binnen de markt oriënteren welke mogelijkheden er allemaal beschikbaar zijn? Lees dan snel verder in dit artikel! Bedden zijn er in verschillende maten, soorten en variaties. Welk bed is geschikt voor jouw kamer? Bekijk nu de diverse mogelijkheden.

Een eenpersoonsbed

Eenpersoonsbedden worden voornamelijk gekozen voor kinderen of pubers. Wanneer jij weinig ruimte in je kamer hebt dan is een eenpersoonsbed de ideale keuze. Ook eenpersoonsbedden hoeven niet saai te zijn en zijn uitvoerbaar in verschillende variaties. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een eenpersoonsbed met laden of een kinderbed in de vorm van een raceauto.

Een tweepersoonsbed

Een tweepersoonsbed is tevens in diverse uitvoeringen beschikbaar, zo heb je de keuze uit metalen- en houten bedden of een specifieke boxspring. Ook is een hemelbed een veel gekozen optie waarbij er een metalen frame op het bed gemonteerd is. De constructies van hemelbedden zijn zeer sterk en beschikken veelal over verstevigers. Bekijkt u ook eens ons volledige aanbod van diverse soorten tweepersoonsbedden.

Een twijfelaar

Een twijfelaar is tussen de 100 cm en 120 cm en is net geen eenpersoons- en tweepersoonsbed. Ideaal voor personen die graag breder liggen dan een eenpersoonsbed en een te kleine slaapkamer hebben voor een tweepersoonsbed.   Ook een twijfelaar is in verschillende variaties beschikbaar, waaronder met een zeer dikke matras of met extra vakken of laden.

Een hemelbed

Een hemelbed is een tweepersoonsbed met een specifieke vierkante constructie. Men noemt het zo vanwege de hangende hemel in een koepel of kegel, veelal uitgevoerd met hangende gordijnen. De ideale keuze om een specifieke en romantische sfeer te creëren in de slaapkamer.

Wil je graag meer informatie omtrent de diverse soorten bedden of wil je graag een bed kopen? Bekijk dan ook eens de links in dit artikel.

Back to Top