Waarvoor kan je terecht bij een slotenmaker?

Waarvoor kan je terecht bij een slotenmaker?

Iedereen heeft wel een slotenmaker in de buurt maar weinigen van ons weten precies waarvoor ze hier allemaal terecht kunnen. Ons eerste idee van een slotenmaker is dat dit de persoon is die we opbellen als we onszelf hebben buitengesloten of onze sleutel zijn kwijt geraakt en geen reservesleutel hebben. Echter, een slotenmaker doet veel meer dan alleen deze zaken.

Waarvoor kan je terecht bij een slotenmaker?

Uiteraard zoals we eerder aanhaalden het traditionele buitensluiten waarbij de sleutel nog op de binnenkant van de deur zit of we geen reservesleutel hebben.
We kunnen hier ook terecht voor het laten bijmaken van sleutels of het aanmaken van speciale veiligheidssleutels.
Een slotenmaker kan je ook helpen bij het geven van veiligheidsadvies. Niet alle sloten houden even goed ongewenst bezoek buiten en je slotenmaker kan je advies geven over welk soort slot jouw deur het best beveiligd en dit voor jou installeren. Afhankelijk van het soort deur en de omstandigheden zal hij je alle mogelijkheden aanbieden en zijn advies geven.

In een ander geval kunnen we ook onaangenaam verrast worden door het bezoek van een slotenmaker, zoals in Den Bosch. Hij is immers degene die wordt opgevorderd als er van officiële weg uit een toestemming gegeven is om je woning te betreden, denk maar aan een bezoek van een deurwaarder tijdens je afwezigheid. Hier is hij degene die het slot zal openmaken en na het bezoek de woning terug zal afsluiten.

Een slotenmaker Den Bosch heeft dus een zeer gevarieerde en flexibele job en staat dag en nacht ten dienste van zijn klanten om hen zowel bij dringende als niet dringende opdrachten van dienst te zijn.

Back to Top