Schoon zijn is fijn zijn

Schoon zijn is fijn zijn

Er zijn een aantal factoren in uw huis die uw huis net iets fijner maken en leven (in uw huis) iets fijner maken. Er gaat niets boven schoon en opgeruimd en dan bedoelen we niet alleen uw huis, maar ook uw lichaam (lees: tempel) en kleding. Het huis ziet er beter en verzorgder uit als het een beetje opgeruimd is. Het is dus belangrijk dat niet heel het huis vol rondslingerende spullen ligt. Een goede manier om dit te voorkomen is door uw huis te voorzien van voldoende opbergruimtes zoals bijvoorbeeld kastjes en laatjes. Kastjes en laatjes kunnen ook verstopt worden onder bedden of in tafels en kunnen dus ook heel subtiel zijn, houd dit in uw achterhoofd voordat u heel uw huis volzet met kasten!

De badkamer

Zoals eerder gezegd is het niet alleen belangrijk dat uw huis schoon en opgeruimd aanvoelt, maar ook uw lichaam en kleding. U voelt uzelf veel sneller en beter schoon als u gedoucht bent in een opgeruimde en schone badezimmer. Probeer de badkamer strak te houden en niet te veel dingen weg te zetten die niet goed tegen water bestand zijn. Probeer ook te vermijden dat heel de vloer van de douche volstaat met flesjes. Om dit te voorkomen kunt u plankjes of rekjes van ijzer ophangen. Kosten van een badezimmer gaan maar een klein beetje omhoog hiervan en het is dus de moeite waard.

De lucht van uw huis

De lucht van uw huis moet uiteraard ook schoon zijn, want dat vindt iedereen fijn. Een manier om schonere lucht in uw huis te krijgen of in ieder geval frissere lucht is door veel planten in uw huis weg te zetten die de lucht lekker fris houden en een beetje filteren. Een leuke optie hiervoor is een living wall in je woning. Zo’n muur voorziet in mooi groen en schonere lucht in uw huiskamer, eetkamer of waar u het dan ook hebben wil.

Back to Top