LED panelen de vervanging voor uw TL-buizen

LED panelen de vervanging voor uw TL-buizen

Een nieuwe tijdperk is aangebroken in de zakelijke markt op het gebied van verlichting. Waar voorheen TL-armaturen werden gebruikt zijn LED panelen het nieuwe ding. Een van de voordelen van LED panelen is dat het  meer licht afgeeft, voor een strakker design en egale kleuren zorgt. Een ander groot voordeel van LED panelen is het feit dat u maar liefst 80% op uw energiekosten kunt besparen.

Een groot verschil tussen de traditionele TL-buizenen LED panelen is de hoeveelheid licht dat nodig is. In tegenstelling tot TL buizen die rondom licht geven, geven LED panelen maar aan één kant licht. Belangrijk om te melden is dat dit echter geen effect heeft op de hoeveelheid licht dat aan het oppervlak verschijnt. Iets dat wel effect heeft op de hoeveelheid licht dat een LED paneel afgeeft is het aantal lumen. Hoe hoger het aantal lumen, hoe meer licht de LED paneel zal afgeven.

Bij INTOLED leveren wij ledpanelen met een lange levensduur en 5 jaar garantie. De LED panelen van INTOLED hebben daarnaast  een levensduur van 20.000 uur,wat ervoor zorgt de lampen jaren meegaan en uw onderhouds- en energiekosten enorm dalen. Waar traditionele TL-armaturen 150 Watt verbruiken, is dit bij LED panelen maar 29 Watt. Het aanschaffen van LED panelen is dus niet enkel beter voor uw portemonnee maar ook nog eens een stuk beter voor het milieu. Doordat LED panelen een laag verbruik hebben vallen zij in de zuinigste energieklasse, de categorie AA++. Naast dat u al een besparing van 80% op uw energiekosten maakt u ook aanspraak op een fiscaal voordeel van 13.5% via de Energie Investeringsaftrek.

Bij INTOLED leveren we standaard een transformator bij uw LED panelen. Met deze transformator bent u voorzien van een eenvoudige plug & play installatie en waarmee u op installatie en onderhoudskosten bespaard. Voor het installeren van de installatie hoeft u geen verfijnd klusser te zijn. Ze zijn snel en eenvoudig te installeren voor iedereen. Wij hebben voor uw LED panelen in verschillende kleuren, hiermee kunt u voor elke ruimte de geschikte lichtkleur kiezen. Er zit er dus altijd wel iets geschikts voor u tussen.

LED panelen zijn al met al dus een goede investering. Niet alleen bespaart u er geld mee, het is ook nog eens beter voor het milieu en u houdt dezelfde hoeveelheid licht!

Back to Top