De Laminaat Trends van 2018 – Egger, Krono, Balterio

De Laminaat Trends van 2018 – Egger, Krono, Balterio

Het belangrijkste is tegenwoordig om van je huis een echt thuis te maken. Dit doe je door je huis leuk en mooi in te richten met bijvoorbeeld leuke accessiores maar natuurlijk ook meubels wat mooi op elkaar is afgestemd. Zo creëert iedereen zijn eigen sfeer in huis. Qua laminaat is veel mogelijk qua kleuren afmetingen van de plank en past perfect in veel interieuren.  Het voordeel van een laminaatvloer is natuurlijk ook dat de vloer onderhoudsvriendelijk is en wie wil dat nou niet! In deze blog lees je meer over alle vloer kleuren wat de komende tijd actueel is in Nederland.

Laminaat assortiment

Het assortiment laminaat steeds vaker omdat er steeds nieuwe vloeren worden ontwikkeld. Tevens staat de techniek niet stil, zodat laminaat wat betreft kwaliteit en uitstraling steeds perfecter wordt. Daarnaast komen er telkens weer nieuwe vloeren op de markt. De ene zal tijdelijk zijn terwijl de ander een blijver wordt. Zo vind je voor elk interieur en smaak wel een overeenkomstig laminaat voor in uw woonkamer of bedrijfspand.

Wat is de trendlaminaat van nu?

Kleur en uitstraling speelt ook een belangrijke rol bij de keuze van het juiste laminaat. De laatste jaren waren de witte interieurs helemaal in, vooral in combinatie met brocante. Toen werden de witte en grijze laminaatvloeren veel verkocht. Daarna kwam het landelijke en industriële helemaal op gang. Stoere donkere vloeren werden een must in ons interieur en is bijna niet meer weg te denken in het interieurbeeld van 2018.

Veel van deze actuele kleuren vind u bij onze merken zoals, Egger, Balterio, Krono, Lamett, Meister, Parador en nog veel meer. Al deze laminaat vloeren zijn ook te bezichtigen in onze winkel in Wolvega waar u een compleet en duidelijk beeld krijgt hoe de vloer er uit gaat te zien bij uw in de woonkamer of bedrijfspand.

De trend van het jaar 2018 is…

De trend van dit jaar wordt steeds mix van oud en nieuw maar dan met een natuurlijke basis. Groen is weer helemaal in, vooral in de wandbekleding. Dit was in 2017 ook al heel erg hot en was bijna niet meer weg te denken. Zowel lichtgroen als donkergroen zijn niet meer weg te denken. Denk bijvoorbeeld ook aan het gebruik van (grote) planten in uw interieur. Deze groene kleuren vormen een mooi geheel en is helemaal van nu. Wat ook actueel is is de white-wash look vloer i.c.m met groene accenten (bijvoorbeeld leuke accesiorres) wat zorgt voor mooi effect in uw woonkamer.

Bent u benieuwd geworden naar onze volledige collectie vloeren surf dan snel naar onze webshop of kom langs in onze winkel in Wolvega (Friesland). Hier kunnen wij uw een passend advies geven over bepaalde interieurkleuren wat mooi bij elkaar past, waardoor u een goed beeld krijgt wat mogelijkheid is voor uw (speciale) plek in huis.

Back to Top