Voedingskussen als onderdeel van je interieur

Voedingskussen als onderdeel van je interieur

Een voedingskussen staat bekend om het praktische nut. Je kunt het kussen namelijk gebruiken wanneer je jouw kleine wilt voeden. Door je baby op het kussen te leggen en het kussen op schoot te nemen, geef je flesvoeding of borstvoeding met comfort. Je krijgt dus geen lamme arm als de kleine honger heeft, en hij of zij ligt ook nog eens heerlijk. Dit komt omdat voedingskussens zacht van buiten zijn, maar een stevige vulling hebben. Natuurlijk zijn er veel verschillende vormen en maten beschikbaar, dus voor ieder wat wils. Naast het praktische nut van een voedingskussen, zijn er tal van modellen op de markt die een waardevolle aanvulling zijn op je interieur. Het mooie design en de zachte kleuren sluiten naadloos aan op de andere elementen in je kamer. Een goed voorbeeld van zo’n kussen is het Fair and Cute voedingskussen. Deze exemplaren zien er prachtig uit en hebben een mooi verhaal. Ze zijn namelijk van duurzame materialen gemaakt en komen helemaal uit Nepal. Ze zijn met de hand gemaakt en fair and Cute zorgt ervoor dat de vrouwen die deze kussens maken zeer goed worden behandeld.

Ook nuttig als zwangerschapskussen

Het praktische nut van deze kussens wordt uitgebreid, aangezien je het kussen ook tijdens je zwangerschap kunt gebruiken. In het begin valt het natuurlijk nog mee, maar aan het einde van je zwangerschap wordt je buik groter en zwaarder. Dit is een aanslag op je lijf en voornamelijk op je rug. Ter ondersteuning is het dan handig om een kussen te hebben die je eenvoudig om je lichaam kunt positioneren, zodat deze steun geeft waar je het nodig hebt. Een zwangerschapskussen is dan i
deaal, omdat deze flexibel is, eenvoudig te positioneren, maar toch stevig. Een
goed voorbeeld is het Bamboom zwangerschapskussen. Doordat er verschillende kleuren beschikbaar zijn is het mogelijk om een Bamboom zwangerschapskussen uit te kiezen die goed aansluit op je interieur. Zo vang je twee vliegen in een klap: een toevoeging voor je interieur en goede ondersteuning tijdens de zwangerschap!

Back to Top