Drogen en modelleren met de Dyson Supersonic

Drogen en modelleren met de Dyson Supersonic

Met een Dyson Supersonic kun je niet alleen je haar drogen, maar ook in model brengen. En dat is natuurlijk een ideale feature voor je föhn. Met een Dyson Supersonic haal je dus een haardroger in huis die je haar ook nog mooi in model kan brengen. En dat met minder risico van haarbeschadiging. Door de krachtige Dyson V9-motor is er minder warmte nodig om je haar te drogen en in model te brengen. Zo wordt je haar minder pluizig en beschadigt het minder, terwijl je haar wel droog en gemodelleerd wordt.

Opzetstukken

De Dyson Supersonic heeft verschillende opzetstukken die voor verschillende typen haar kunnen werken. Zo is de diffuser bijvoorbeeld geschikt voor krullend haar en bootst dit opzetstuk het natuurlijk drogingsproces na. Je kunt ook de smoothing nozzle gebruiken om juist glad haar te drogen. Er zijn nog meer opzetstukken. Bij de aanschaf van een Dyson Supersonic krijg je vier opzetstukken, waaronder de diffuser. Ook krijg je een opbergtasje en een hittebestendig anti-slipmatje bij aanschaf van je Dyson Supersonic. Daarom kies je voor een Dyson Supersonic aanbieding.

Kleuren

De Dyson Supersonic is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Net als andere haarstyling producten van Dyson kun je kiezen voor fuchsia of violet bijvoorbeeld. Maar je kunt ook voor een meer basis kleur kiezen en de Dyson Supersonic in zwart nemen. Voor iets meer uitzonderlijks kies je de koperkleurige Dyson Supersonic. Tot slot is er de unieke kleurencombinatie als optie. Deze kleurencombinatie is van blauw en goud. Deze is zonder aanbieding zo’n 100 euro duurder dan de andere kleurenopties.

Back to Top