Heerlijke luxe in de tuin

Heerlijke luxe in de tuin

Met de winter voor de deur denk je waarschijnlijk nog niet aan het aanschaffen van nieuwe tuinmeubels. Toch kan het handig zijn om dit nu alvast te doen. Misschien is er wel ergens een uitverkoop en wanneer het straks weer mooi weer is, kun je meteen gebruik maken van je nieuwe meubels. Of je alvast een beetje te inspireren hebben wij de leukste en handigste tuinmeubels voor je op een rij gezet.

Nooit meer in de wind zitten

Niets is zo vervelend als wanneer het zonnetje eindelijk weer schijnt, maar je niet in de tuin kunt zitten omdat het hard waait. Als je een windscherm aanschaft heb je hier geen last meer van. Er zijn verschillende soorten windschermen. Windschermen die je vast in de tuin zet, mobiele windschermen en oprolbare windschermen. Het voordeel van een mobiel windscherm is dat je deze overal neer kunt zetten. Het maakt dan niet uit vanaf welke kant de wind komt, je kunt altijd uit de wind zitten.

Lekker ontspannen in de tuin

Als het straks weer mooi weer is wil je natuurlijk graag in het zonnetje zitten. Dit kun je natuurlijk op een simpele terrasstoel doen. Maar hoe heerlijk is het om te genieten op een loungeset. Een loungeset bestaat vaak uit een grote bank of comfortabele stoelen met een tafel. Je kunt zelf kiezen hoe luxe je het maakt. Het is mogelijk om de gehele set aan te schaffen, maar heb je liever alleen een paar stoelen of alleen een bank? Dan kan dit ook. Loungesets zijn bij de meeste tuincentra verkrijgbaar.

Altijd lekker in de warmte zitten

Wil je het helemaal luxe maken en wil je ook graag in de winter buiten kunnen zitten, schaf dan een terraskachel of terrasverwarming aan. Een terraskachel kun je aanmaken met hout en dit zorgt voor een hoop sfeer. Een terrasverwarming kun je op je terras neerzetten of aan de muur ophangen. De terrasverwarming zorgt voor minder sfeer, maar is zeker net zo warm als een terraskachel. Terraskachels en terrasverwarmers zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en prijzen.

Back to Top