Wat te regelen bij een verhuizing?

Wat te regelen bij een verhuizing?

Gaat u intrek nemen in een nieuwe woning? Of wilt u in de toekomst verhuizen naar een nieuwere of grotere woning in verband met de komst van kinderen? Dan moet u natuurlijk wel weten wat er allemaal geregeld moet worden omtrent een verhuizing en het opleveren van uw oude woning, want veel mensen hebben geen idee waar zij allemaal op moeten letten. Wij hopen u voldoende te informeren op dit gebied zodat u zeker weet dat de verhuizing goed zal verlopen.

Facturen naar het juiste adres

Wanneer u gaat verhuizen moet u ervoor zorgen dat alle rekeningen op het nieuwe adres worden afgeleverd. Zorg er vroegtijdig voor dat al uw gegevens zijn veranderd en meld het ook bij de gemeente. Zij moeten u natuurlijk uitschrijven wanneer u de gemeente verlaat en u moet uzelf hierom ook inschrijven bij de nieuwe gemeente.

Planning bij een verhuizing

Is de verhuizing nog niet begonnen? Dan is het verstandig om vooraf een duidelijke planning te maken. Deze moet te allen tijde realistisch, maar zeker ook kritisch, zijn opgesteld. Op deze manier weet u precies wanneer er bepaalde zaken moeten worden afgerond en zo heeft u geen stress over onverwachte zaken. Houd bij de planning rekening met de personen die u gaan helpen en het eventueel inschakelen van een verhuisbedrijf. Deze moeten ook inzicht krijgen in de gemaakte planning en eventueel hun mening hierop geven.

Oude woning opleveren

De intrek in een nieuwe woning is natuurlijk leuk, maar de oude woning moet ook worden verkocht of weer worden afgestaan aan de verhuurder of woningbouwvereniging. Woningontruiming te Nijmegen is bijvoorbeeld een optie om in te schakelen, wanneer dit natuurlijk bij u in de buurt is gelegen. Zij zorgen ervoor dat uw woning verkoop klaar wordt afgeleverd en u zult hier geen nakijken meer aan hebben. Fantastisch toch?

Back to Top