5 toffe woonaccessoires voor de finishing touch

5 toffe woonaccessoires voor de finishing touch

Je woning inrichten kan een heel project zijn en veel tijd in beslag nemen. Toch kan je met een aantal kleine aanpassingen je interieur al opfrissen. Zo ben je in een korte tijd weer bij de laatste woontrends.

Verlichting

Lampen kunnen natuurlijk niet ontbreken in een woning. Kijk eens verder dan die grote lampenkappen boven de eettafel of die klassieke staande lamp in de hoek. Toffe lampen vind je al met een klein budget. De industriële woontrend is hiervan een perfect voorbeeld. Meer dan een mooie draad en een lamp bol is niet nodig. Een kerstverlichting alleen in de kerstboom? Tuurlijk niet, in huis is hier ook genoeg plek voor. Wikkel het om het hoofdbord van je bed of maak het vast aan de muur. Het geeft een magische uitstraling die zeker voor veel gezelligheid zorgt.

Groen, groen en nog meer groen

Ga voor planten! Laat die standaard potten een links liggen en kies eens voor een zak met een papierlook. Dit zorgt voor een ruige uitstraling. Heb je een klein huis? Ga dan eens voor een bloempot die hang, deze zijn ideaal voor ruimtebesparing. In het assortiment van Bloomingville vind je een aantal toffe hangpotten.

TikTak

Naast praktisch is een klok ook nog een super stylish. Als eyecatcher prominent aan de muur of toch liever een kleintje op de bijzettafel. Een klok is een simpele en kleine aanpassing die je interieur helemaal afmaakt.

Wandrek

Steel de show met een van de showrekken van House Doctor. De old school fotolijsten kunnen weg. Foto’s krijgen een mooi plaatsje aan een wandrek. Het rek is helemaal naar eigen smaak in te delen. Zo kan je het met bijvoorbeeld een bepaald kleur thema passend maken naar je eigen interieur. Naast foto’s is er ook vaak plek voor andere kleine accessoires.

Back to Top