De beste pannenset? Dat hangt af van je voorkeuren!

De beste pannenset? Dat hangt af van je voorkeuren!

Wat de beste pannensets zijn, hangt af aan wie je het vraagt. Een ervaren kok zal wellicht kiezen voor een twaalfdelige set koperen pannen. Terwijl iemand die voor het eerst op zichzelf gaat wonen aan twee gewone pannen, een steelpan en een koekenpan meer dan genoeg heeft. De beste pannensets vind je door eerst voor jezelf te bepalen waar jouw set aan moet voldoen en daarna verschillende sets met elkaar te vergelijken.

Belangrijke vragen die je je moet stellen zijn:

– hoe groot is mijn huishouden? Als je voor veel mensen tegelijk kookt is het wel handig om ook pannen met een groot volume te hebben. Je kunt dan ook beter kiezen voor een wat grotere pannenset.

– Welk type kookplaat heb je? Je kunt koken op gas, maar ook elektrisch koken. Er zijn inductiekookplaten of keramische kookplaten. Als je een inductiekookplaat hebt, moet je kijken of de pannen hiervoor geschikt zijn.

– Hoe groot zijn je keukenkastjes? Als je weinig opbergruimte in de keukenkastjes hebt, zul je je moeten afvragen of je een grote pannenset moet kopen. Als je kiest voor pannen in verschillende formaten, kun je ze in elkaar stapelen. Er bestaan ook pannen waarvan je de handvaten kunt afnemen.

– Wat is je budget? Het kan dat de pannenset die als beste uit de bus komt, gewoon te duur is voor jouw budget. Kies dan de beste set die wel past binnen jouw uitgaven.

– Wil je iets extra’s of speciaal soort pannen? Je kunt hierbij denken aan pannen met deksels die tevens als vergiet dienen. Of je kunt op zoek gaan naar een pannenset waarbij ook een wok- of paëllapan is inbegrepen.

– Wil ik pannen van een bepaald merk? Als je kiest voor een merkpan zoals BK, Tefal of Sola, ben je gegarandeerd van kwaliteit

– Zoek je naar een bepaald design? Het kan dat je graag keukengerei hebt dat past bij jouw keuken. Dan kun je hier specifiek naar zoeken.

Lees meer op https://www.pannensetaanbieding.nl/

Back to Top