Brabantia voor in je hele huis

Brabantia voor in je hele huis

Je kent Brabantia misschien van de stevige prullenbakken. Daar hebben ze ook zeker aan aantal varianten van waar je heel lang van kunt profiteren. Helemaal met een Brabantia aanbieding. Maar de beste aanbiedingen voor Brabantia producten hoeven echt niet alleen voor een prullenbak te zijn. Brabantia heeft namelijk allerlei producten voor in je hele huis. En natuurlijk heeft Brabantia ook vuilniszakken die geschikt zijn voor de Brabantia afvalemmers en prullenbakken. Je kunt dus je hele huis voorzien van Brabantia.

 

Meer dan alleen prullenbakken

Zo zijn er ook was- en strijkproducten van het merk in het assortiment. Er zijn verschillende strijkplanken en strijkplankhoezen. En nog meer strijkaccessoires. Voor het ophangen van je was zijn wasrekken in allerlei formaten en vormen te vinden. En zelfs het opbergen van je kleding kan in een Brabantia kast, bak of rek. Kledinghoezen en -hangers vind je ook bij Brabantia. Brabantia heeft zelfs series van producten in een bepaalde trend.

 

Badkamer en keuken

Je kunt je keuken en badkamer bijna helemaal vullen met Brabantia. Natuurlijk met opberg-accessoires zoals manden en dozen, maar ook met praktische attributen. Zoals afdruiprekken voor je afwas, maar ook keuken- en personenweegschalen. Badmatten, toiletborstels en houders voor zowel de keuken als de badkamer kun je van Brabantia krijgen. En natuurlijk ook prullenbakken in alle formaten. Daar kennen we Brabantia immers voornamelijk van.

Back to Top