Alles over de Russell Hobbs waterkoker

Alles over de Russell Hobbs waterkoker

Russell Hobbs is een toonaangevende speler in de markt van de waterkokers. De apparaten zijn ongekend populair en met een reden. Het merk levert kwalitatief goede producten met een uniek herkenbaar design en staat tevens bekend om de continue innovatie.

 In dit artikel lees je meer over Russell Hobbs en de waterkokers van het merk. Overweeg je een Russell Hobbs koker aan te schaffen? Kijk dan eens op het internet voor een voordelige waterkoker aanbieding.

Het merk Russell Hobbs

Russell Hobbs kun je kennen van huishoudelijke apparaten van goede kwaliteit. Het is een Britse fabrikant die in 1952 begon met het maken van ketels. Het hoofdkantoor van Russel Hobbs staat nog steeds in Engeland, maar het productieproces is verplaatst naar Oost Azië.

 Het leuke van Russell Hobbs is dat ze meerdere uitvindingen op hun naam hebben staan. Zo bedachten ze de eerste waterkoker zonder snoer, bedachten ze het systeem dat ervoor zorgt dat het water uitschakelt op het moment dat het water kookt en een eerste snelkokende waterkoker. Ook het platform waarop de waterkoker staat en 360 graden kan draaien komt bij Russell Hobbs vandaan. Innovatie staat bij het merk centraal.

Waterkokers van Russell Hobbs

Een Russell Hobbs waterkoker herken je aan een prachtig en opvallend strak design met slimme functies. Of je nu je voorkeur geeft aan een modern of retro design, bij het merk kun je voor veel soorten terecht. Bovendien worden ze uitgegeven in verschillende kleuren. Van wit tot koper en van rood tot zwart, voor ieder wat wils. Met een waterkoker van dit merk haal je niet alleen kwaliteit in huis, maar krijg je ook een eye catcher op je aanrecht. Als je hem dan toch op je aanrecht hebt staan, heb je liever dat het er ook mooi uitziet toch?

Back to Top