• Home
  • /
  • Alle berichten
  • /
  • Overig
  • /
  • De complete gids voor het poetsen van pennen en hoe ze een revolutie teweegbrengen Illustratie
De complete gids voor het poetsen van pennen en hoe ze een revolutie teweegbrengen Illustratie

De complete gids voor het poetsen van pennen en hoe ze een revolutie teweegbrengen Illustratie

Wat is een Brush Pen?

Brush pennen zijn een soort pen met een penseeluiteinde waarmee u op dezelfde natte manier kunt schilderen met aquarelpigment als aquarelverf. Brush pennen zijn echter niet alleen voor acryl. Ze worden ook gebruikt voor inkt, olie, gouache en andere kunstbenodigdheden. De borstels op deze pennen zijn typisch synthetische of natuurlijke haren die kunnen worden gebruikt om pigmenten of oliën op verschillende manieren op verschillende soorten oppervlakken aan te brengen.

Wat maakt een goede brush pen?

Brush pennen zijn geweldig voor kunstenaars. Ze zijn ook goed voor mensen die onderweg wat moeten schetsen. Er zijn veel verschillende soorten brush pennen op de markt, dus het is belangrijk om te weten waar je naar op zoek bent voordat je er een aanschaft. Sommige dingen om te overwegen over brush pennen zijn onder meer hoe ze werken, hoe ze eruit zien en wat voor soort inkt ze gebruiken. Over het algemeen kun je het beste een brush pen kopen die veel opties heeft voor zijn inkttype. Als je van plan bent om er vaak mee te schilderen, dan wil je een inkt die niet te veel door het papier trekt en een optie die nat of droog kan worden gebruikt.

Verschillende soorten brush pennen en welke te gebruiken voor welke activiteiten

Er zijn veel soorten penselen die voor verschillende doeleinden kunnen worden gebruikt. Sommige zijn speciaal gemaakt voor aquarelverf, andere voor kalligrafie en sommige kunnen voor beide worden gebruikt. Een van de meest populaire brush pennen is de Pentel Aquash Water Brush Pen of de Pentel Arts Aquabrush Water Brush Pen, een makkelijk hulpmiddel om te gebruiken en te controleren. Het type brush pen dat u moet gebruiken, hangt af van wat u in uw ontwerp wilt bereiken. Voor aquarelverf heb je een zachte borstel nodig die je schilderij een zachte textuur geeft. Voor kalligrafie heb je een heel ander type penseel nodig dat je schrijven een heldere en nette uitstraling geeft

Tekenen en schetsen met brush pennen

Tekenen met een brush pen is een geweldige manier om nieuwe vaardigheden en technieken te leren. Ten eerste is het een heel andere ervaring dan tekenen met een potlood. Het effect van tekenen met een brush pen is erg aantrekkelijk. Het creëert deze prachtige penseelstreken die je niet krijgt van conventionele pennen of potloden.

Back to Top