De leukste cadeaus voor een housewarming

De leukste cadeaus voor een housewarming

Je beste vriendin, oud klasgenoot of zus gaat verhuizen en geeft een feestje. Hartstikke leuk natuurlijk, maar wat geef je iemand die net in een nieuw huis woont? Je weet tenslotte niet wat de specifieke wensen zijn en wat de ontvanger absoluut niet wil hebben. Iets voor in huis geven is altijd lastig aangezien je niet weet of het wel bij de rest van het interieur past.

Maar no stress! Wij hebben namelijk een aantal leuke cadeaus voor je op een rijtje gezet om te geven bij een housewarming. Laat je inspireren door de leukste cadeaus en tover een glimlach op het gezicht van de ontvanger.

Textiel

Elke vrouw heeft er eentje in huis en misschien de moderne man tegenwoordig ook wel: het dekentje. Tijdens de koude wintermaanden ideaal voor op de bank en zodra het warmer wordt buiten, kun je het kleedje in de avond om je heen slaan. Een dekentje is altijd een goed idee omdat het altijd van pas komt. Datzelfde geldt voor handdoeken en theedoeken.

Een binnenkomer

Waar niemand direct aan denkt bij het inrichten van het huis, is een deurmat. Toch zijn deurmatten ontzettend handig. Een deurmat houdt namelijk vuil buiten en zorgt voor minder vochtige vloeren vanwege de wateropname. Je kunt een deurmat met print cadeau geven. Deze kun je zelf ontwerpen maar er zijn ook talloze prints waar je uit kunt kiezen. Geef je een deurmat cadeau? Geef dan wel een droogloopmat. De droogloopmat neemt namelijk meer vuil en water op en zorgt daardoor voor een schoner en droger huis.

Barbecue

Oke, een barbecue is misschien een prijzig cadeau, maar je weet wel zeker dat het van pas komt. Als jouw beste vriendin net is gaan samenwonen, zullen ze ongetwijfeld nog geen barbecue in de tuin hebben staan. Ga voor een succescadeau door een mooie Weber barbecue te geven. Tip: verzamel je vrienden en kennissen en geef met zijn allen een barbecue cadeau.

Ga voor groen

Misschien heb je zelf geen groene vingers, maar juist daarom is het een goed idee om een plant weg te geven. Dit kan jouw eigen plant zijn die het bijna niet overleeft, maar een nieuwe plant kan ook. Groen is goed in huis en door tijdens een housewarming een plant cadeau te doen, draag je bij aan een gezonde omgeving van de ontvanger.

Back to Top