Weetjes over vliegenramen

Weetjes over vliegenramen

Bent u in de toekomst van plan om een vliegenraam te kopen? Maar weet u eigenlijk nog niets alle ins en outs over vliegenramen? In dit artikel worden de belangrijkste dingen even op een rijtje gezet.

Vliegenramen ventileren uw huis

Vliegenramen kunnen alle vervelende beestjes buiten uw huis houden. Vliegenramen kunt u plaatsen op uw ramen en deuren. Vliegenramen zijn maatwerk dus daardoor passen deze vliegenramen op kozijnen in alle soorten en maten. Hiervoor zijn meerdere soorten vliegenramen beschikbaar

De vliegenramen op een rij

  • Een inzethor kan gemakkelijk gemonteerd worden. Dit vliegenraam is speciaal ontwikkeld voor ramen die naar binnen draaien.
  • Een voorzethor is speciaal ontwikkeld voor ramen die naar buiten draaien. Dit vliegenraam kan zeer eenvoudig worden geplaatst aan de binnenkant van het raam.
  • Een raamrolhor is een andere optie voor de voorzethor. Dit raamrolhor is net als de voorzethor speciaal ontwikkeld voor ramen die naar buiten draaien.
  • Een plissé hordeur is een optie om een vliegenraam te plaatsen bij uw deur. Deze zijn vaak gemakkelijk te plaatsen met de schroeven die erbij worden geleverd of dubbelzijdig tape. Het vliegenraam kan hierbij ook op elke gewenste hoogte blijven staan.
  • Naast een plissé hordeur zijn er ook dubbele plissé hordeuren. Zoals benoemd zijn dit dubbele vliegenramen, welke verder exact dezelfde functies hebben als een enkel plissé hordeur.

Speciale vliegenramen

Bij de keuze voor uw vliegenraam is het ook mogelijk op deze aan te passen naar uw persoonlijke voorkeuren. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om te kiezen voor speciaal gaas wat pollen tegen kan houden. Dit is vooral voor de mensen met hooikoorts onder ons een ideale oplossingen in de zomermaanden. Er zijn verder nog meer speciale gazen zo bestaan er ook zonwerende gazen die de warmte uit uw huis kunnen houden.

Verschillende kleuren vliegenramen

Het is mogelijk om een kleur te kiezen die het beste bij uw huis past. Dit verschilt soms per vliegenraam of per leverancier, dit kan namelijk overal anders zijn. Vraag na bij uw leverancier in welke kleuren het vliegenraam geleverd kunnen en bepaald daarna of deze kleur bij uw huis past.

Back to Top