Investeren in vastgoed? Valencia is geschikt voor een vastgoedbelegging

Investeren in vastgoed? Valencia is geschikt voor een vastgoedbelegging

Ben je op zoek naar een goede investering op het gebied van vastgoed? Kijk dan ook eens over de grens. In Spanje zijn steeds meer Nederlanders actief en ook mensen uit andere landen, ook Engelsen weten de Spaanse steden en Costa’s maar al te goed te vinden. In veel gevallen is het een stuk voordeliger om te starten met het beleggen in vastgoed in Spanje vergeleken met Nederland. Valencia is bovendien een stad die steeds populairder wordt. We vertellen graag wat meer over de mogelijkheden om te beleggen in woningen en appartementen en ander vastgoed  in Valencia.

Valencia wordt steeds populairder

Het wordt niet alleen steeds populairder om een Valencia te wonen, ook steeds meer toeristen weten deze prachtige Spaanse stad te vinden. De afgelopen jaren is het aantal toeristische bezoeken naar Valencia flink toegenomen en dat is natuurlijk niet voor niets. De grote Spaanse steden hebben de meeste mensen wellicht al gezien en Valencia biedt eigenlijk veel meer. Niet alleen mooie mogelijkheden om er te kunnen wonen, ook een bruisende horeca en een prachtige oude binnenstad.

Beleggen in vastgoed in Spanje

Beleggen in vastgoed in ons eigen land is de afgelopen jaren steeds een stukje minder interessant geworden. De prijzen van huizen en appartementen liggen bovendien aardig hoog in Nederland. Steeds meer Nederlanders nemen daarom een kijkje over de grens en zijn op zoek naar de meest interessante mogelijkheden om rendement op een investering te halen. Beleggen in vastgoed in Spanje komt daarbij al snel in beeld.

De hulp van een Nederlandse makelaar in Valencia

Ook op zoek naar een goed huis of appartement in Valencia om in te beleggen? Dan kan het handig zijn om Nederlandse makelaar in te schakelen. Het aankopen van een huis in Spanje kan namelijk best veel papierwerk met zich meebrengen. Daarnaast heb je vaak te maken met een lokale makelaar die alleen de Spaanse taal spreekt. Maak het jezelf daarom wat makkelijker en schakel de hulp van een Nederlandse makelaar in Valencia in!

Back to Top