Mr. Maria lampen zijn wereldwijd een ‘must-have’ voor de kinderkamer

Mr. Maria lampen zijn wereldwijd een ‘must-have’ voor de kinderkamer

Mr. Maria is een Nederlands ontwerpstudio dat vooral lampen maakt maakt voor kinderen. Niet gewone nachtlampjes, maar grote plastic figuren die geheel oplichten en een zachte gloed geven in iedere kamer. Ze zijn ideaal als nachtlampje of een zachte verlichting in de babykamer, zodat je geen felle lamp aan hoeft te doen bij voedingen of als je alleen eventjes wilt checken of je kindje lekker onder zijn dekentje ligt te slapen. Bovendien zijn de lampen dimbaar, zodat je kunt kiezen hoe veel licht je in de kamer wilt.

De figuren variëren van een 30 cm hoog oplaadbare Nijntje, die je kindje veilig mee in bed kan nemen, tot een 195 cm hoog icoon, dat zelfs buiten goed op zijn plek is. Alle figuren zijn gemaakt van wit Polyethylene in zachte en ronde vormen, maar met tijdloze strakke lijnen. Ze voelen zacht aan en kunnen ingeduwd worden.

Mr. Maria lampen zijn gemaakt in de vorm van herkenbare en tijdloze figuren, zoals Nijntje en Bruin de Beer. Deze iconische figuren zijn ontworpen om onschuld, vrede en rust uit te stralen, met een vleugje ondeugendheid. Onze favoriet is deze Mr Maria Brown lamp.

De lampen van Mr. Maria zijn slim ontworpen. Door de simpele figuren en kleuren passen ze altijd in een kinderkamer. Eenmaal verlicht zijn ze zeker het centerpiece in de kamer, maar ook overdag trekken ze altijd de aandacht. Heel veilig zijn ze ook met een LED lampje en een adapter en gemaakt van hittebestendig plastic. Het is echter geen speelgoed, dus laat kinderen het alleen onder toezicht gebruiken.

Buiten de inmiddels wereldberoemde en ‘must-have’ Mr Maria Nijntje lampen, heeft Mr. Maria ook andere herkenbare figuren in de collectie zoals een gele ‘smiley’ en een Kokeshi (typische Japanse pop) en Nanuk (de ijsbeer). Dus als je geen fan bent van de bekende Dick Bruna figuren, kun je voor een van de andere Mr. Maria lampen kiezen.

Back to Top