Wat is epoxy?

Wat is epoxy?

Epoxy is een thermohardende kunststof dat wordt gebruikt in de productie van vloeren, glasvezel, kleding en nog veel meer. Epoxy is eenvoudig te bewerken tijdens de productie en kan zo van extra eigenschappen worden voorzien. Op die manier kan epoxy goed worden afgestemd op de werkvloer of op de toepassing in huis en kunt u optimaal genieten van alle voordelen van het effect van de coating. Epoxy wordt ook gebruikt als grondstof in lijm, verf en printplaten voor elektronische schakelingen. Verder biedt epoxy een sterkte dat twee keer sterker is dan beton en zich daardoor perfect leent als werkvloer, maar ook als trendy vloer op kantoor, in showrooms en als functionele vloer in de parkeergarage. Benader bijvoorbeeld eens een lokale specialist zoals Gietvloer Rotterdam en laat u adviseren.

Gietvloer ideale kandidaat parkeergarage

Een gietvloer is een ideale kandidaat voor de parkeergarage. Met een gietvloer kunt u namelijk meerdere problemen voorkomen die u met beton naar verloop van tijd zou krijgen. Zo is de gietvloer en ook vloercoating bijzonder sterk en is de levensduur ongekend. Onderhoud van de gietvloer is summier en eventuele reparaties zijn eenvoudig en zelfs zo effectief uit te voeren dat u er naderhand niets meer van ziet. Afhankelijk van het materiaal dat u kiest voor de gietvloer in de parkeergarage kunt u diverse voordelen van die keuze voor u laten werken. Het is maar net wat u verwacht van de vloer.

De juiste vloer kiezen

Een keuze maken is ons inziens niet zo moeilijk. Zeker niet als u moet kiezen tussen beton en de gietvloer. Ons advies gaat dan eigenlijk altijd naar de gietvloer. Het biedt namelijk niet alleen functioneel gezien meer waarde, maar geeft u ook meer vrijheid qua decor. Welke sfeer wilt u realiseren in de parkeergarage zonder extra kosten? De gietvloer biedt die mogelijkheid en dat is bovenop de lange levensduur, waterdichtheid en onderhoudsarme eigenschappen toch óók wat waard?

De gietvloer is niet de eerste vloer waar de meeste mensen aan denken

U wellicht ook niet. Toch bent u hier beland en dat is helemaal niet zo raar. Gietvloeren zijn namelijk geschikt voor ieder interieur en bieden mogelijkheden die u met andere vloersoorten niet heeft. Die luxe met de bijkomende lange levensduur, lage onderhoud en relatief lage installatiekosten maken van de gietvloer een geduchte kandidaat om uw nieuwe vloer te worden. Gietvloeren bieden trendy mogelijkheden, maar ook hele hygiënische voordelen die met name in de badkamer en keuken heel praktisch kunnen zijn. De gietvloer is voor ieder interieur!

Back to Top