Waarom een kapschuur niet zal misstaan in jouw achtertuin

Waarom een kapschuur niet zal misstaan in jouw achtertuin

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe schuur zie je wellicht door de bomen het bos niet meer. Er zijn mega veel opties waar je uit kan kiezen en alle schuren hebben zo hun eigen voordelen. Heb je wel eens nagedacht over een kapschuur? Deze nostalgische schuur is een echte aanrader en hieronder is te lezen waarom. 

Vele verschillende maten verkrijgbaar 

Elke tuin heeft zo zijn eigen afmetingen en niet elke schuur is geschikt voor alle tuinen. Een kapschuur is in vele uitvoeringen te verkrijgen. Je kan kiezen voor enkel een kap, maar ook voor een extra compartiment voor de opslag van fietsen of de grasmaaier. De afmetingen van de verschillende kapschuren zijn daarom ook allemaal anders. Hierdoor kan je altijd een kapschuur vinden die in jouw tuin past. 

Handig voor opslag 

Omdat er uitvoeringen zijn waarin een compartiment zit, een afgesloten ruimte, kan je veel dingen opslaan. Denk hierbij aan je fietsen, een grasmaaier of de kussen voor de loungeset. Tevens kan dit ook op slot dus blijft alles veilig. Er zijn ook grotere kapschuren waarin je je auto(‘s) kwijt kan. Hierdoor staan ze altijd droog en veilig binnen. 

Ideaal voor je loungeset 

Om in zowel de zomer als de herfst buiten te zitten is een overkapping de ideale uitkomst. De kapschuur is hierbij een geschikte mogelijkheid. Door de grote kap die op de schuur zit, zit je altijd droog en overdekt. Wanneer er een klein buitje valt of de wind wat harder wordt hoef je niet meteen naar binnen, maar kan je lekker buiten blijven zitten. 

Conclusie

Een kapschuur is een ideale schuur door de verschillende uitvoeringen en maten. Voor elke tuin is er wel een ideale kapschuur. Daarnaast kan je er heerlijk vertoeven wanneer het weer iets minder wordt of juist om de sterke zon te vermijden.

Back to Top