Tweedehands bureaustoel: Hoe uw kantoor veel geld kan besparen

In onze moderne kantoorsamenleving brengt de gemiddelde mens zijn tijd dagelijks meer dan 5 uur zittend door. Menig persoon kan dan ook vertellen dat het belangrijk is om deze tijd zo comfortabel mogelijk door te brengen. Echter, hierdoor zullen veel bedrijven (te) hoge kosten maken op dure bureaustoelen, terwijl zij met een beetje inventief speurwerk heel veel geld kunnen besparen. Als jij jezelf hierin herkent of in de toekomst je eigen bedrijf wilt oprichten is het interessant om even blijven te hangen. Ik ga jou laten zien hoe je met tweedehands bureaustoelen voor je kantoor, vele euro’s kan besparen.

 

Depreciatie

Een goed voorbeeld waarom tweedehands bureaustoelen in jouw voordeel kunnen werken is het concept van depreciatie. In deze context geeft depreciatie aan dat wanneer een goed wordt gekocht, dit goed in waarde daalt. Denk bijvoorbeeld aan een auto, wanneer je een gloednieuwe auto van 30.000$ koopt zal je deze nooit meer voor dezelfde prijs terug verkopen. Ondanks dat er niks verandert is aan de auto is de prijs een stuk lager! Dit is hetzelfde voor bureaustoelen, wanneer deze stoelen veranderen van gloednieuw naar tweedehands verandert de prijs ook drastisch. Hoewel dit natuurlijk negatief is voor mensen die spiksplinternieuwe bureaustoelen voor het kantoor kopen, kan dit ook in je voordeel werken.

 

Lage prijzen

Met dit idee van depreciatie in ons achterhoofd, kan je dus wel voorstellen dat je heel andere prijzen kunt vangen voor dezelfde kwaliteit stoelen. En dat is ook helemaal waar! De prijsverschillen die je kunt vinden voor jouw tweedehands bureaustoel voor kantoor ligt tussen de 30-80%! Voor hoge kwaliteitsstoelen kunnen deze kortingen dus wel oplopen tot wel 500-600 euro per stoel. Om een kleine rekensom te maken: Dit betekent dat je per kantoor van 20 mensen wel 12.000 euro kan besparen op alleen de bureaustoelen voor kantoor.

 

Waar kan ik deze stoelen vinden?

Gelukkig is het in onze moderne wereld mogelijk om binnen een paar seconden alles op te zoeken wat je maar wilt. Daarom beveel ik jou aan om goed onderzoek te doen naar wat de mogelijkheden zijn om een tweedehands bureaustoel voor kantoor te vinden. Dit kan je gewoon op zoeken op Google. Een partij die ik kan aanbevelen is www.gebruiktebureaustoel.nl.

 

Conclusie

Hopelijk heb ik je kunnen laten inzien dat het goed mogelijk is om veel geld te besparen met een tweedehands bureaustoel voor kantoor. Daarom is mijn laatste tip: Let goed op de aankopen die je maakt en of je deze elders (misschien op een andere manier) goedkoper kan vinden.

 

Bron: Stylishcolors.eu

Back to Top