Voordelen Trae lyx parketlak

Voordelen Trae lyx parketlak

Geboren in het midden van de jaren ’70, met het idee om leven en kleur in omgevingen te injecteren, is lak vandaag de dag nog steeds een van de meest gebruikte afwerkingen in houten meubelen. 

Meestal wordt de lak geassocieerd met verfijning, zowel in de glanzende als in de matte uitvoering, en wordt deze gekenmerkt door veelzijdigheid. Met een oneindig aantal tinten, gemaakt van primaire kleuren, en meubelstijlen waarin het kan worden toegepast, onderscheidt de lak zich in elke omgeving.

De houtlak wordt veel gebruikt om houten vloeren te laten glanzen, maar het is ook aan te raden om meer schoonheid te geven en ook om de levensduur van houten accessoires te verlengen.

We kunnen zeggen dat lakken twee uiterst belangrijke functies hebben voor houtstukken, de eerste is het versterken van de natuurlijke kleur, het beschermen tegen vlekken, en de tweede, het beschermen van producten op basis van hout. Het is de moeite waard om te onthouden dat het gebruik van kitten niet overbodig is, maar een laklaag kan helpen bij het voorkomen van houtvervorming als gevolg van vocht.

De toepassingstijd varieert afhankelijk van het gewenste resultaat en ook van het aangeschafte product, wat anderhalf uur tot een volledige dag kan duren. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een meer verfijnde look, kan het iets langer duren omdat één toepassing niet genoeg is en er geavanceerde technieken nodig zijn die overlappende lak vereisen.

De voordelen van lak zijn ontelbaar, van het waarderen van de meubels in uw huis tot het aanpassen van de items. Daarnaast helpt de lak om de verschillende meubels in een omgeving te combineren en kan het gebruikt worden op elk houten product, maar veel professionals gebruiken het om speciale accenten te leggen op kasten en meubels.

Lak voor houten vloeren
Wilt u uw houten vloer beschermen of nog meer verfraaien? Lak gebruiken op uw vloer is de oplossing!

Het hebben van een houten vloer vraagt veel zorg, maar het is een bekleding die lang kan meegaan. Het lakken van hout is slechts één manier om uw vloer te beschermen, te verfraaien en veel duurzamer te maken. 

Daarom is het cruciaal dat houten vloeren gelakt worden, zodat uw vloer veel langer meegaat en er nog steeds als nieuw uitziet. Een houten vloer hebben is immers niet zo eenvoudig en veel minder goedkoop.

Trae Lyx heeft een uitgebreide lijn van vernissen, en sommige van de producten zijn zeker de beste bescherming en esthetiek te bieden.

Trae lyx parketlak
Trae Lyx parketlak is geschikt voor alle soorten massief houten of gefineerde interieurvloeren. Het is gemakkelijk te gebruiken en heeft een zeer milde geur. Bovendien is de Trae Lyx-lak zeer kras- en slijtvast en heeft hij twee hoofdopties: een laagspanningscomponent en twee hoogspanningscomponenten.

De Trae Lyx-lak kan ook buitenshuis worden aangebracht. De toepassing ervan biedt bescherming aan het hout omdat het een schimmelwerende werking heeft en aan de zonnefilter die een hoge weerstand tegen het weer biedt.

Back to Top