Steeds vaker maken we thuis gebruik van een printer

Steeds vaker maken we thuis gebruik van een printer

Een printer in huis is allang niet meer ongewoon. Dat komt omdat printers een stuk goedkoper zijn geworden. Vroeger werd er niet zoveel geprint en ging je voor het maken van een paar printjes naar de dichtstbijzijnde winkel, waar je voor een paar centen je printje maakte. Nu koop je voor nog geen honderd euro een printer die een aantal jaar meegaat en hiermee kun je zowel privé als zakelijk alles printen. Een printer in huis is niet alleen het gevolg van thuiswerken, maar ook van thuis winkelen en het uitprinten van vouchers of tickets. Ben je op zoek naar een nieuwe printer dan is HP een goede optie. Want als je zakelijk of privé een HP printer hebt staan kun je namelijk makkelijk besparen op inkt door gebruik te maken van het abonnement van Instant Ink van HP.

Wat is HP Instant Ink

HP heeft abonnementen voor het leveren van inkt. Daarbij kan het gaan om toner of om cartridges. Deze Instant Ink abonnementen van HP zorgen ervoor dat je nooit meer zonder inkt komt te zitten. De cartridges die HP gebruikt bij zijn abonnementen zijn groter waardoor ze langer meegaan. Je  bespaart hiermee dan ook aanzienlijk op inktkosten. Bovendien krijg je, bij elke nieuwe cartridge, ook een retour envelop om de oude cartridge mee terug te sturen. Deze cartridge wordt weer gerecycled. Het abonnement is gebaseerd op het aantal pagina’s dat je print per maand. Zo is bijvoorbeeld het abonnement ‘weinig’ gebaseerd op het printen van maximaal 10 pagina’s per maand voor een bedrag van € 0,99 per  maand. Print je pagina’s extra dan betaal je voor 10 extra pagina’s € 1,-. Heb je minder pagina’s geprint dan neem je die pagina’s gewoon mee naar de volgende maand. Deze pagina’s worden dan eerst opgebruikt waarna je pas begint aan de pagina’s van de nieuwe maand.

Wat zijn de voordelen van een HP Instant Ink abonnement?

Hoe vaak komt het niet voor dat je wilt printen en je printer doet het niet omdat de inkt op is? Meestal is dat dan ook nog eens in de avond als de winkels gesloten zijn. Waar kun je nog cartridges kopen? Heb je al een winkel in de buurt dan is de cartridge die je wilt kopen net uitverkocht. Natuurlijk kun je cartridges kopen op het internet, maar dan krijg je geen retour envelop voor de lege cartridge. Een abonnement zorgt ervoor dat je altijd bent voorzien van inkt. De HP printer stuurt namelijk een seintje naar HP als de cartridge bijna leeg is en je krijgt dan automatisch een nieuwe cartridge toegestuurd, inclusief een retourenvelop voor de lege cartridge. Je zit dus nooit meer zonder inkt. Je bespaart geld omdat de cartridges groter zijn en daardoor ook langer meegaan. Je hoeft de deur niet meer uit voor het kopen van een cartridge en spaart bovendien het milieu omdat de lege cartridge wordt gerecycled.

Back to Top