Vloeren en meubelstukken in uw interieur combineren

Vloeren en meubelstukken in uw interieur combineren

Het zijn doorgaans de belangrijkste meubelstukken en grootste onderdelen van uw interieur die het meeste opvallen. Iedereen loopt natuurlijk over de vloer en als u een speciale ondergrond heeft dan valt er eigenlijk direct op, de vloer wordt ook wel eens de basis van het interieur genoemd. Meubelstukken volgen daarna uiteraard, ook woondecoratie is van belang om uw interieur helemaal af te maken. We vertellen u graag wat meer over de mogelijkheden die u heeft op het gebied van vloeren.

Prachtige eiken houten vloeren

Als op zoek bent naar een houten vloer in een woning dan raden we aan om te kiezen voor een echte eiken houten vloer. Deze vloeren kunnen eenvoudig met de hand bewerkt worden om ze helemaal op maat te maken. De afwerking kan uitgevoerd worden in de gewenste stijl, u kunt bijvoorbeeld kiezen voor een vloer van eikenhout wat niet bewerkt is maar u kunt ook voor een gelakte vloer kiezen. Weet u niet zeker wat het mooiste staat? Breng een bezoek aan onze woonboerderij en kom de vloeren met eigen ogen bekijken.

Ook andere vloeren in het assortiment

Hoewel een houten vloer over het algemeen prachtig is, moet het natuurlijk wel bij je interieur passen omdat dat niet altijd zo is, bieden wij ook nog andere varianten aan. Een vloer van PVC is bijvoorbeeld ook erg strak, meer geschikt voor een moderne woning. Ook deze kan in verschillende stijlen worden afgewerkt in sommige gevallen kan laminaat echter ook afdoende zijn, dit is vaak voordelig en levert toch een mooie uitstraling zoals een houten vloer op.

Compleet aanbod voor uw interieur

Naast het aanbieden van de mooiste houten vloeren, kunt u bij onze woonboerderij in Drachten terecht voor nog veel meer bijzondere meubelstukken en decoratie voor uw interieur. Ook op het gebied van raambekleding en meubilair voor in de woonkamer bieden we een uitgebreid assortiment. Als u langskomt bij de woonboerderij kunt tegelijk een kijkje nemen in onze werkplaats, hier worden de meubelen en vloeren op een traditionele manier voor u bewerkt, iedere product is daarom uniek en heeft een karakteristieke uitstraling.

Back to Top