Badkamer en suite

Badkamer en suite

Een badkamer en suite, dat is toch iets wat iedereen wel graag zou willen hebben. Zeg nou zelf, wat is er nu fijner dan zo van je slaapkamer de badkamer in te wandelen. Behalve dat het heel handig is, geeft het je ook meer privacy. Voor een slaapkamer inrichting met een badkamer en suite zijn de mogelijkheden dan ook zeer divers. In ieder geval kan je er voor zorgen dat beide ruimtes goed op elkaar aan sluiten en bij elkaar passen. Zo maak je er een mooi geheel van en geeft het bovendien extra waarde aan je huis.

Kies voor warme sferen

Wanneer je een warme sfeer wil creëren in je badkamer, kan je dit met enkele simpele aanpassingen al voor elkaar krijgen. Dit doe je door te kiezen voor warme elementen zoals hout, zachte en warme kleuren en accessoires als kaarsen. Een stukje gezelligheid en warmte is daarmee snel gecreëerd. Het toevoegen van een inbouwkast geeft meer ruimte aan de badkamer en suite en is bovendien ook nog eens zeer praktisch.

Transparantie

Wanneer je een beperkte ruimte hebt en toch graag een badkamer en suite in je slaapkamer interieur wil hebben, dan kies je voor een transparante douchecabine. Zo heb je overzicht over de gehele ruimte en geeft het licht. Is het te bloot, dan kan je folie gebruiken voor de glazen wanden.

Creëren van een romantische sfeer

Ben je een echte romanticus, dan ga je voor een romantische badkamer en suite. Kies voor een klassieke badkuip die staat op een plateau en creëer in de hoek nog ruimte voor een douche. Door te kiezen voor glazen wanden behoud je ruimte en licht. Met een gelijke vloer in beide ruimtes oogt het geheel niet alleen rustig maar ook groot.

Groter ogende ruimtes

Om een grotere ogende badkamer en suite te creëren kies je voor witte muren en een licht houten vloer. Helemaal wanneer je grote ramen hebt is dit de ideale combinatie. Door het daglicht lijkt de ruimte ook al direct groter en het slaapgedeelte scheidt je af met een glazen wand. Een stenen bad voegt extra waarde toe aan deze ruimte.

Zo zijn er tal van mogelijkheden voor het creëren van een badkamer en suite. Wat voor ruimte je ook hebt, je kan eindeloos variëren en een slaapkamerinrichting naar wens maken. Een badkamer en suite is dan ook een plezierige en waardevolle toevoeging aan je huis.

Back to Top