Hoe vind je in deze tijd nog een huurhuis?

Hoe vind je in deze tijd nog een huurhuis?

Het is een al gekte op de huizenmarkt. In heel Nederland worden de huizen alsmaar duurder. Sinds 2013, het hoogtepunt van de crisis, zijn de huurprijzen alsmaar aan het stijgen. Heb je een huis gekocht in 2008? Dan kan je op dit moment flink cashen. Goed nieuws voor hem, maar op dit heb jij er niets aan. Daarom behandelen we in dit artikel de volgende vraag: Hoe kan je in deze tijd aan een huurhuis komen? Verder lees je hoe je met behulp van e-fulfilment je kamer leuk kan inrichten.

Sluit je aan bij een community!

Door je aan te sluiten bij een communitygroep kom je alsnog een hoop voorstellen tegen. Facebook is groot medium, dus hierop heb je snel contact gelegd. Tip: kijk ook even wie je aankomende huisgenoten zijn. Zo zie je of je bij elkaar past. 

Verstandig is het om ingeschreven te staan bij woningcorporaties. Als je al een tijdje lang ingeschreven staat ontvang je namelijk punten. Wanneer er meerdere geïnteresseerden zijn haal jij je voordeel hieruit! 

Ik eis dat je flexibel bent

Tegenwoordig heb je echt niet veel te eisen. De vraag naar huurhuizen is zo groot dat je je wensenlijst beter kunt parkeren. Neem even genoegen met een stoffige zolderkamer en je zult zien dat je het later voor veel geld kunt verkopen.

Zet de automatische meldingen aan!

Een vrij simpele tip, maar veel mensen vergeten dit: zorg ervoor dat je automatisch een melding ontvangt als een website is geüpdatet. Uiteraard moet je je op meerdere websites inschrijven, zoals nederwoon.nl en pararius.nl. Zo zit je bovenop de meldingen! Doe dit ook alvast voor je gewenste bank. Zo weet je met behulp van e-fulfilment of het weer op voorraad is.

Geef nooit op

Ben je niet door de hospiteeravond gekomen? Geen zorgen, het is waarschijnlijk een huis waar je gewoon niet bij past. Er zijn waarschijnlijk tientallen anderen die ook geweigerd zijn. Blijf vooral hard werken. Niet alleen door te hospiteren, maar ook door geld te verdienen!

Tweedekans artikelen

Is het gelukt om een kamer te vinden? Het inrichten kan ook een dure grap zijn. Bekijk daarom in folders naar mooie aanbiedingen. Met behulp van e-fulfilment wordt het tegenwoordig de volgende dag thuisbezorgd!

Back to Top