Vervoer je interieur in een Boedelbak!

Vervoer je interieur in een Boedelbak!

Ga jij in 2018 je huidige woning verlaten voor een nieuwe woning? Dan staat er veel te gebeuren voor je. Verhuizen kost altijd veel werk. Het huis moet opnieuw worden ingericht, eventueel moeten er verbouwingen worden verricht en allerlei andere randzaken. Veel mensen kiezen er dan ook voor om het verhuizen van de inboedel uit te besteden aan een verhuisbedrijf. Toch kiezen de meeste mensen ervoor om het gewoon zelf te doen. Waar de meeste mensen niet beschikken over een vrachtwagen of grote auto worden er vaak aanhanger gehuurd. Een aanhanger huren is een relatief goedkope manier om toch veel spullen in één keer mee te kunnen nemen.

Verschillende soort aanhangwagens

Boedelbak heeft een enorm divers aanbod aan aanhangwagens. Zo zijn er kleine open aanhangwagens die al te huur zijn vanaf 20 euro per 3 uur. Ook zijn er de Type EH aanhangwagens met een lengte van bijna 3 meter. Dit is een afgesloten aanhanger, zodat alle spullen goed beschermd zijn tegen diverse weersomstandigheden en beschadigingen. Deze aanhangers zijn al te huren vanaf 45 euro per 3 uur.

Boedelbak

De aanhangers van Boedelbak zijn allemaal van hoge kwaliteit en worden regelmatig nagekeken op eventuele schade. De aanhangers zijn betrouwbaar en makkelijk aan te sluiten. De aanhangers zijn vaak bij tankstations op te halen door het hele land.

Zo kunnen de aanhangers alleen in Almere al op 10 diverse punten worden opgehaald en weggebracht. Zo is er altijd een ophaalpunt dicht in de buurt van jouw nieuwe woonadres!

In de meeste gevallen duurt het ophalen slechts een paar minuten. Je vraagt het sleutel van het slot bij de balie van het tankstation, laat borg achter in de vorm van een ID of Paspoort en je kan vervolgens zelf de aanhanger pakken, aansluiten en wegrijden. Het terugbrengen gaat net zo makkelijk. Je plaatst de aanhanger terug op één van de toegewezen plekken en levert de sleutelsweer in bij de balie van de tankstation. Je handelt de betaling af en klaar ben je!

Back to Top