Met een schilderijlijst je mooiste canvas aan de muur

Met een schilderijlijst je mooiste canvas aan de muur

De aankleding van je interieur is niets zonder muurdecoratie. Toch valt het niet mee om het juiste schilderij, de mooiste foto of de beste decoratie te vinden. Je wilt iets unieks, iets wat bij jou past. Een zelfgemaakt, uniek beeld is dan wellicht een goede optie. Heb je nog een mooie foto of afbeelding op je pc staan, laat deze dan afdrukken op een canvas. Binnen korte tijd heb je dan een uniek schilderij aan de muur hangen, wat perfect bij jou én bij jouw interieur past. En om het helemaal af te maken, omlijst je deze canvas met een schilderijlijst. 

Een hip interieur met een schilderijlijst

Een canvas inlijsten is iets wat we steeds vaker terugzien in een hip interieur. Het geeft je muur net even wat extra’s. Jouw kunstwerk, jouw unieke plaatje, wordt in een moderne vorm gepresenteerd en krijgt een bijzonder uitstraling. Doordat er geen sprake is van een strakke omlijsting, maar er juist ruimte tussen de lijst en het doek gelaten wordt, creëer je de illusie dat het canvas zweeft en krijgen de lijsten een ruimtelijke uitstraling. Jouw canvas of schilderij komt nog sprekender naar voren en zorgt voor een stijlvolle uitstraling.

Bescherming van je canvas

Een canvas inlijsten is misschien niet het eerste waar je aan denkt bij het inrichten van je woning. Toch is een schilderijlijst, ook wel baklijst genoemd, een verstandige keuze. Niet alleen zorgt het voor die stijlvolle uitstraling, ook beschermt een schilderijlijst het canvas tegen de invloeden van buitenaf. Vette vingers die even over het doek gaan of stof dat boven het canvas blijft liggen is met een schilderijlijst verleden tijd. Je canvas blijft mooi en mocht je uitgekeken zijn op dit kunstwerk, dan is het eenvoudig te verwisselen met een ander doek.  

Een schilderijlijst voor jouw interieur

Een schilderijlijst kopen voor jouw interieur is altijd een goed idee. Een schilderijlijst past immers in elk interieur. Je kunt de schilderijlijsten eenvoudig online bestellen. Vanuit je luie stoel bekijk je het uitgebreide aanbod en maak je een verstandige keuze. Dankzij het ruime aanbod op internet zijn er altijd wel schilderijlijsten die bij jouw interieur én jouw portemonnee passen. Schilderijlijsten zijn dan ook vaak op maat te bestellen, maar ook in verschillende uitvoeringen. Of je nu gaat voor een dikke rand, een gouden randje of een houten rand, maak je interieur nog stijlvoller met een schilderijlijst

Back to Top