Jouw perfecte nieuwbouwwoning vinden doe je zo

Jouw perfecte nieuwbouwwoning vinden doe je zo

Nieuwbouwwoningen in de Zaanstreek worden snel verkocht. Vooral de populaire woningen op de mooiste locaties zijn verkocht voordat je het weet. Binnen het aanbod blijven de woningen over die buiten je budget vallen of niet aan je wensen voldoen. Volg de tips op om dagelijks naar nieuwbouwwoningen te kijken. Binnen no-time vind je de nieuwbouwwoning van je dromen. 

Tip 1 Gericht zoeken: bepaal je woonwensen

Dagelijks naar nieuwbouwwoningen in de Zaanstreek kan je extra veel tijd kosten als je niet weet wat je zoekt. Zoeken gaat een stuk effectiever als je weet wat je wilt. Maak daarom eerst je woonwensen inzichtelijk. Het is raadzaam om eerst te bedenken of je groot of klein wilt weten. Bedenk daarna of je wel of geen tuin wilt. Bespreek ook de woonwensen samen met je partner en houd daarbij rekening met de wensen van je kinderen. 

Tip 2 Prettig wonen: de Zaanstreek is groter dan Zaandam

Veilig, prettig en rustig wonen doe je in de middelgrote stad Zaandam. Je vindt daar alle gemakken van de grote stad zonder de bijbehorende hectiek. Vergeet niet dan de Zaansteek een stuk groter is dan Zaandam. Breng eens een bezoekje aan de andere Zaandorpen. Ga eens kijken of de dorpen Wormer, Krommenie en Wormerveer je bevallen. Als deze dorpen bij je in de smaak vallen, vergroot dan je zoekradius. Je zult dan sneller het nieuwbouwhuis van je dromen vinden. 

Tip 3 Zoeken naar je droomhuis: doe het dagelijks

Nadat je te weten gekomen wat je woonwensen zijn en waar je in de Zaanstreek wilt wonen, kun je dagelijks gericht gaan zoeken naar een geschikte nieuwbouwwoning. Bekijk tweemaal per dag het actuele aanbod op Funda. Via de zoekoptie kun je de opdracht filteren op jouw specifieke woonwensen. Zoeken gaat hierdoor een stuk efficiënter. Ook handig, download de app van Funda en geef in je persoonlijke account je woonwensen aan. Je ontvangt dan op je telefoon push-berichten bij nieuw aanbod.

Tip 4 Volg makelaars op social media en abonneer je op nieuwsbrieven

Makelaars houden tegenwoordig de laatste stand van zaken bij op social media. Zorg er daarom voor dat je alle makelaars in de Zaanstreek volgt via Instagram, Twitter en Facebook. Via deze kanalen blijf je volledig op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Vergeet dus niet om na je dagelijkse bezoekje aan Funda, ook je newsfeeds te bekijken. Ook handig, je kunt bij makelaars ook inschrijven op nieuwsbrieven.

Tip 5 Maak een afspraak met een makelaar

Het laatste aanbod van nieuwbouwwoningen vind je online. Makelaars hebben vaak meer informatie dan dat zij online publiceren. Maak daarom ook een afspraak met een makelaar en bespreek met hem of haar je woonwensen. Op die manier ben je ook op de hoogte van toekomstige nieuwbouwprojecten waarvan de plannen nog niet online staan. 

Back to Top