Stylingtips voor je entree

Stylingtips voor je entree

De entree van je woning is het eerste wat gasten zien van je huis. Toch wordt het vaak niet meegenomen in de inrichting. En dat is hartstikke zonde, want er zijn mogelijkheden genoeg om hier in een handomdraai iets moois van te maken. Daarom geven wij je graag een aantal tips om de gang en de buitenzijde bij je voordeur leuk in te richten.

Zeg het met een deurmat

Deurmatten zijn handig om te voorkomen dat iedereen in je huishouden en je gasten met vieze voeten je woning betreden. Je kunt kiezen voor een rustig traditioneel exemplaar, maar er zijn tegenwoordig ook genoeg varianten verkrijgbaar met allerlei teksten die je helpen om de gasten te begroeten of om ze juist weg te houden. Zo kan je een deurmat kopen met het bekende ‘Welkom’ of ‘Come in’. Maar houd je wel van gewaagd? Dan ga je voor een deurmat met teksten als ‘The neighbours have better stuff’ of ‘Go away’.

Laat een nieuwe deur plaatsen

De voordeur bepaalt voor een groot deel de sfeer van je entree. Als je een versleten, slecht onderhouden deur hebt is het dus tijd om deze te laten vervangen door een specialist. Wij raden je in ieder geval aan om te kiezen voor een kunststof deur, deze is namelijk veilig en stevig. In het hele land zitten specialisten die je kunnen helpen aan deze deuren, nieuwe kunststof deuren in Friesland, Utrecht of Zeeland leveren is bijvoorbeeld geen enkel probleem. Een groot voordeel van een nieuwe voordeur aanschaffen via een specialist is dat deze altijd op maat zijn, dus je hebt alle inbreng wat betreft de vormgeving.

Zelfde stijl

Om je hal en de verdere entree in te richten, kan je op een subtiele manier verbinding maken met de rest van je interieur. Hangen er veel bijvoorbeeld veel lampen in je hele woning? Plaats dan ook een aantal lichtjes in je tuin en hang in de gang een aantal grote lampen op. Of zet een bank met een tafeltje neer bij je voordeur en zet een meubel in dezelfde stijl neer in de gang. Daarnaast kan je ook makkelijk verbinding maken door middel van kleur. Schilder bijvoorbeeld de deurpost in dezelfde kleur als op de wanden in de hal.

Back to Top