Leuke kraamcadeaus om te krijgen en te geven

Leuke kraamcadeaus om te krijgen en te geven

Als er een baby’tje geboren wordt, horen daar vaak cadeaus bij. Vind je het lastig om te bedenken wat je moet vragen of geven? Lees dan snel verder want wij hebben wat leuke ideeen voor jou op een rij gezet. 

Wat geef je aan de moeder?

Wanneer er een baby geboren is draait het al snel alleen maar om de baby. Dit geldt voor zowel het bezoek als voor de ouders. Ga jij binnenkort op kraambezoek bij iemand? probeer dan ook de moeder niet te vergeten. Het zou een leuk idee zijn als je buiten het cadeautje voor de baby, ook wat voor haar meeneemt. Dit zal ze zeker leuk vinden! Hippe Ukkiez is  een leuke babywinkel in Breda, waar je zeker een leuk cadeau kan scoren! 

Een handig kraamcadeau

Wanneer je voor de eerste keer moeder wordt, heb je heel erg veel dingen nodig voor de baby. Hoe handig is het nu als je een van deze dingen cadeau vraagt of geeft. Je kunt bijvoorbeeld denken aan hydrofiele doeken, slabbetjes, rompertjes, flesjes en ga zo maar door. Dit soort spullen zijn voor heel handig, omdat de moeder ze dan niet meer zelf hoeft aan te schaffen. Ga dus voor jezelf even na wat jij nu echt handig zou vinden als je een baby zou krijgen en geef een van deze dingen als cadeautje.

Een origineel cadeau

Met veel familie en vrienden krijgt de kraamvrouw vaak veel verschillende cadeaus. Hoe zorg jij er nu voor dat jouw cadeau eruit springt? Kijk eens wat verder dan alle standaard cadeaus. Kom met een uniek cadeau waarvan je zeker weet dat niemand anders dit geeft. Knutsel bijvoorbeeld zelf iets in elkaar of maak iets persoonlijks.

Een persoonlijk kraamcadeau

Een gepersonaliseerd cadeau is niet alleen leuk om te geven, maar ook om te krijgen omdat het een blijvende herinnering oplevert. Laat bijvoorbeeld het geboortekaartje op een leuke manier inlijsten, zodat de ouders dit in huis zouden kunnen ophangen, heel erg leuk!

Back to Top