Vochtige kruipruimte? Zo komt u er vanaf

Vochtige kruipruimte? Zo komt u er vanaf

Op het gebied van wonen en interieur zijn er ook minder fijne onderwerpen die we moeten behandelen, om u een goed advies te geven en om u zo lang mogelijk van u interieur te laten genieten. Zo behandelen we vandaag het probleem met een vochtige kruipruimte, dat meer dan eens voorkomt, en eenvoudig op te lossen is. We vertellen we u graag wat u eraan kunt doen. We gaan niet alleen in op het isoleren van de ruimte onder uw woning, we vertellen u ook op problemen kunnen ontstaan en hoe u de snel kunt oplossen.

De oorzaken van een vochtige kruipruimte

Als het er overmatig vocht is geconstateerd in de kruipruimte dan schrikt u daar natuurlijk van, dit kan voor problemen zorgen zoals een hogere luchtvochtigheid. Als het niet goed geventileerd wordt dan kunnen de muren of ramen vochtig geworden zijn. De oorzaak is vaak de vocht die uit de lucht komt en in de grondverf zit. Dit vocht moet wordt geventileerd worden, ook kan een stijgend grondwaterpeil de oorzaak van van overmatig vocht in uw kruipruimte.

Problemen met vocht (laten) oplossen

Gelukkig zijn er overal specialisten voor te vinden, zo ook op het gebied van problemen in huis. Vooral als dit in de kruipruimte voorkomt kunt u een specialist zoals de gebroeders de Vries inschakelen. Een erkend bedrijf in het oplossen van vochtproblemen, zij kunnen u helpen om de kruipruimte weer droog te maken, dit zorgt voor een beter wooncomfort en een hygiënischere atmosfeer in de woning. Daarnaast wordt uw woning en duurzame omdat er minder geventileerd hoeft te worden.

Het is verstandig om uw kruipruimte te isoleren

Om in de toekomst verdere problemen met vocht in de kruipruimte van uw woning te voorkomen, is het verstandig om deze direct te isoleren zodra het vochtprobleem verholpen is. Met goede isolatie en ventilatie kunt u ook in de toekomst vochtproblemen in huis vermijden. Zoals u heeft kunnen lezen, is er een specialist die u hierbij kan helpen.

Back to Top