Interieur kopen? Zo profiteer je van de beste dagaanbiedingen

Interieur kopen? Zo profiteer je van de beste dagaanbiedingen

Zeker als je je huis wilt verbouwen kunnen de kosten flink uit de klauwen lopen. Het is natuurlijk niet leuk als je meerdere maandsalarissen uit moet geven aan het interieur. Hoe profiteer je daarom van de beste dagaanbiedingen? In dit korte artikel lees je hoe je profiteert van de leukste koopjes!

Ga eerst voor tweedehands meubels

Dat iets tweedehands is betekent nog niet dat het ook versleten is! Wie weet kan je leuke stoelen kopen voor de helft van de prijs!

Onderhandelen is gewoon mogelijk

Je verwacht het misschien niet, maar op zowel Marktplaats als in meubelboulevards kan je gewoon afdingen. Heeft je meubel een lange wachttijd? Dan ding je gewoon af op de prijs. Koop je veel producten bij een partij? Vraag dan of je iets gratis erbij kan krijgen. Het is een ongeschreven regel om het eerste aanbod te weigeren en te werken naar een compromis.

Weet waar je op moet besparen

In de onderhandelingspositie moet je goed beseffen waar je op moet besparen. Banken zijn veel meer geld waard dan een klein tafeltje. Door op de bank en niet op de tafel af te dingen bespaar je veel geld. 

Vergelijk ook online op bankstellen. Gebruik dit als argument om de prijs beneden te krijgen. Denk vooral: bij besparingen moet het echt gaan om honderden euro’s. 

Wat is je budget?

Een simpele tip, maar als er emotie bij komt kijken vergeet men dit vaak: hou je budget goed in je achterhoofd! Het is altijd verstandig om iemand mee te nemen als je wat gaat kopen. Je bent namelijk emotioneel betrokken bij een aankoop. De ander beslist namelijk meer praktisch of het wel een goede aankoop is.

Hou de dagaanbiedingen goed in de gaten

Op websites als Groupon en Shopbuddies vind je heel veel kortingscodes en dagaanbiedingen. Veel apparaten die in de dagaanbieding zijn bijvoorbeeld elektronica en televisies. Zo hou je lekker veel geld over!

Back to Top