5 tips om je huis tijdens Halloween leuk in te richten

5 tips om je huis tijdens Halloween leuk in te richten

Nederland raakt steeds meer in de ban van Halloween. Het feest wordt eigenlijk alleen in landen als Amerika, Canada en Engeland gevierd, maar ongeveer de helft van de Nederlanders zegt ook Halloween te vieren. Tegenwoordig is het dan ook gebruikelijk om je huis met Halloween feestartikelen te versieren. In dit artikel staat leuke inspiratie, zodat je van je huis een eng paleis maakt!

Bloody hell

Bij Halloween horen eigenlijk wel bloedsporen (wel zo prettig als het nep is). Een idee om bloedspetters op de kaarsen te plaatsen. Overdrijf het echter niet! Het gaat weer wat ver om bloedsporen in de badkamer te smeren. 

Raamdecoratie

Door echt op te vallen kan je wat muurstickers plaatsen tegen de ramen. Spoken, vleermuizen en zwarte katten; Je kan het zo gek niet bedenken. Je hebt alleen maar een schaar en papier nodig! 

Licht in de duisternis

Zeker als het donker is zijn papieren zakken leuk om op te lichten. Door figuren of teksten uit de zakken te snijden en het vervolgens te verlichten versier je het huis op een leuke manier!

Alles valt samen

Geef je een feestje? Naast Halloween feestartikelen wil je er nu natuurlijk beangstigend uitzien. Een optie is om kleurlenzen te dragen, neptanden op te zetten en nep wapens te kopen, zoals een bijl of een kettingzaag. Schmink je verder leuk op en je bent goed voorbereid voor het feestje!

Snij een pompoen

Wat bij Halloween echt niet mag ontbreken is het uitsnijden van een pompoen. Allereerst haal je de binnenkant van de pompoen helemaal leeg. Vervolgens teken je met een dunne stift de lijnen uit. Dit vormt de tekst of het figuur die jij wilt maken. Door het uit te snijden en er een lichtje in te doen maak jij je interieur compleet! 

Back to Top