Haal sfeer in huis met mooie kussens

Haal sfeer in huis met mooie kussens

Ben jij toe aan verandering in je woon- of slaapkamer? Met verschillende kussens op de bank of bed, creëer je gemakkelijk een andere sfeer in je interieur. Kussens zijn de eyecatcher voor het interieur van jouw woon- of slaapkamer en daarmee de ideale items om eindeloos mee te combineren. Bij Sissy-Boy vind je prachtige kussens, van kleurrijke exemplaren tot basics tot ronde kussens. Kies wat bij jouw interieur past!

Kussens met print

Kussens met print zijn perfect om verschillende sferen te creëren op jouw bank of bed. De prints zijn met elkaar te combineren voor een uitgesproken stijl of combineer de kussens met print met een basic kussen. Er valt eindeloos te mixen en matchen met de verschillende kussens om zo je creativiteit kwijt te kunnen in het stijlen van jouw interieur. Combineer de kussens met een bijpassende sprei of deken om de aankleding helemaal compleet te maken!

Minimalistisch

Hou je meer van rust in jouw interieur? Dan zijn de basic kussens perfect! Bijvoorbeeld de kussens met kwastjes, in verschillende kleuren. Of de velvet kussens in een ronde of rechthoekige vorm. Combineer verschillende kleuren kussens met elkaar. Zo kan je totaal verschillende kleuren met elkaar matchen of juist kussens in dezelfde kleurtint, net wat jij mooi vindt.

Speelse combinaties

Bij Sissy-Boy zijn kussens in verschillende vormen beschikbaar, zoals rond, rechthoekig en vierkant! Zo zorg je voor een speels effect in jouw woon- of slaapkamer. Het is leuk om met het combineren van de verschillende vormen creatief te zijn met bijvoorbeeld het opdekken van jouw bed of het gezellig maken van de bank. Zo is een rond kussen een extra leuke touch bij een groepje van rechthoekig en vierkante kussens. De rechthoekige kussens zijn leuk te combineren met de ronde en vierkante kussens, maar ook een echte eyecatcher op zichzelf.

Back to Top