Zo zorg je voor een unieke uitstraling van je woning!

Zo zorg je voor een unieke uitstraling van je woning!

Als je net op jezelf bent gaan wonen of als je graag je hele woning eens om wil gooien, wil je natuurlijk gaan voor een unieke uitstraling. Je wil geen interieur dat je bij iedereen in huis al vindt. Je wil een interieur waar mensen wat over zeggen als je bij je binnenkomen en dat je trots op de bank kan zitten. Maar hoe doe je dat? Hoe zorg je ervoor dat jouw interieur uniek is en dat het er niet zo uitziet als in andere woningen? Wij geven je een aantal goede tips!

Kies voor bijzondere tegels

In veel woningen en appartementen vind je bijvoorbeeld laminaat of een houten vloer. Dit is een goede basis voor de rest van je interieur en zo kun je je meubels op laten vallen. Maar waarom laat je je vloer niet eens een keer opvallen? Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor unieke patroontegels. Deze tegels hebben een uniek patroon en zorgen voor een zeer unieke uitstraling. Je kunt de patronen geheel naar wens samenstellen zodat je je eigen look kunt creëren.

Let op de details

Als je gaat voor een wauw-effect, dan moet alles in huis kloppen. Natuurlijk moeten je meubels bij elkaar passen en is het belangrijk dat alles op elkaar afgestemd is. Maar let hierbij ook op de details. Niet alleen of de kussens op je bank bij elkaar passen, maar passen die ook bij de stoelen die wat verderop staan? Als alles goed bij elkaar past, creëer je een gevoel van eenheid en rust en dat zorgt ervoor dat je interieur als een geheel oogt.

Houd het netjes!

Opgeruimd staat netjes zeggen we altijd maar, en dat is ook zeker zo. We hebben het allemaal druk, maar als overal nog papieren liggen of iedereen de afwas laat staan, doet dat enorm af aan je interieur. Dit geldt ook voor andere ruimtes in je woning. Je kunt je woonkamer nog zo mooi op orde hebben, maar als bijvoorbeeld de hal en de keuken een rommeltje zijn, is dat natuurlijk het eerste dat opvalt als mensen je woning binnentreden.

Ga naar lokale winkels

Je kunt natuurlijk naar de grote woonwinkels gaan om je nieuwe interieur samen te stellen, maar het is slimmer om naar de lokale winkels te gaan. De meeste mensen gaan naar een Ikea of Trendhopper. Door daar juist niet naartoe te gaan, is de kans kleiner dat je jouw meubels en accessoires ook bij iemand anders in huis terugvindt!

Back to Top