Een kledingkast die écht goed past bij uw slaapkamer

Misschien kent u het wel: u bent heel tevreden over de inrichting van uw slaapkamer. De kleuren, de meubelen, alles past uitstekend bij elkaar. Alleen die kledingkast is eigenlijk nét niet helemaal praktisch en eigenlijk wilt u graag een kledingkast aanschaffen in de stijl van uw slaapkamer, naar eigen wens, maar toch ook betaalbaar. Een aardige uitdaging.

grijs_eiken_kledingkast_met_spiegel

Kledingkasten van De Been

Gelukkig biedt De Been de uitkomst. Deze webshop beschikt over een unieke collectie kledingkasten in elke denkbare stijl. Uniek aan De Been is dat u uw eigen kledingkast volledig zelf kunt samenstellen. U bepaalt zelf:

  • Het soort deuren (schuifdeuren, draaideuren, zweefdeuren?);
  • De kleuren en materialen (spiegels, hoogglans, hout, zwart, wit?);
  • De maat van de kledingkast;
  • En tot slot, de inrichtingkledingkast_op_maat

Of u nu op zoek bent naar een strakke en moderne kledingkast of juist naar een kast voor in een klassiek interieur, u bepaalt de uitstraling van uw nieuwe garderobekast helemaal zelf. Zo kunt u uw nieuwe kast volledig aanpassen op de stijl van uw slaapkamer. Ook de indeling is geheel aan u: een pantalonhouder, ladeblok of schoenenrek? U bepaalt het helemaal zelf.

Schuifdeurkast, zweefdeurkast of draaideurkast?

Er zijn drie soorten kledingkasten: schuifdeurkasten, zweefdeurkasten en draaideurkasten. Schuifdeurkasten en zweefdeurkasten zijn ideaal wanneer u in uw slaapkamer geen ruimte wilt verliezen door openslaande deuren van uw kledingkast. Handig in kleinere slaapkamers, maar ook wanneer u dit gewoon mooier vindt. Bovendien zijn kasten met een schuifdeur of zweefdeur behoorlijk stofvrij, omdat de deuren in de kast zijn geplaatst en er aan de bovenzijde geen openstaande randen zijn.moderne_kledingkast

Bij een schuifdeurkast lopen de deuren op wielen in rails aan de onderzijde van de deur. Bij een zweefdeurkast hangt de kastdeur juist in een bovenrail. De deuren van een zweefdeurkast gaan vloeiender open en dicht, maar een kast met zweefdeuren is ook iets prijziger.

Bij een draaideurkast gaan de deuren naar buiten toe open. Draaideurkasten zijn heel geschikt wanneer u beschikt over voldoende ruimte en/of een wat kleiner budget. Bijkomend voordeel van een draaideurkast is dat bijvoorbeeld lades vaak van buitenaf kunnen worden geopend, terwijl deze bij een schuifdeur- of zweefdeurkast achter de deur zitten.

Back to Top