Wisa, sanitair voor een complete badkamer

Wisa, sanitair voor een complete badkamer

De fabrikant van Wisa sanitair beschikt over een uitgebreid assortiment van badkamerproducten die in Nederland worden ontwikkeld en geproduceerd. Het resultaat is een doordachte en aantrekkelijke collectie van badkamerproducten waaronder: keramisch sanitair, inbouwreservoirs, installatiemateriaal, baden met of zonder whirlpool en douchebakken. Deze producten zijn niet alleen (technisch) innoverend, modern en kwalitatief hoogstaand maar zien er ook goed uit en kunnen zich dan ook laten zien in iedere badkamer. Het uitgebreide productpakket van Wisa sanitair, inclusief Wavedesign baden en douchebakken, biedt renovatie of verbouw mogelijkheden voor de badkamer die geschikt zijn voor een hele generatie.

Badkamerproducten van Wisa

Een zoveel als mogelijk gelijkblijvend vloerniveau voor een douche is een voorwaarde voor het inrichten van een levensloopbestendige en comfortabele badkamer. Eén en ander is uiteraard afhankelijk van de hoogte van de afvoer en de mogelijkheden om dit aan te passen, maar indien toepasbaar geniet het plaatsen van een volledig verzonken douchebak veruit de voorkeur. Een bijna drempelloos toegankelijke vlakke douchebak, zoals de Wavedesign Maia by Wisa, zorgt voor optimale gebruiksomstandigheden voor iedere generatie, jong en oud. Ook is de vlakke douchebak Maia van Wisa of Wavedesign leverbaar in zeer diverse afmetingen. Ook in 180x80cm, een maatvoering die tevens perfect geschikt is voor het vervangen van uw oude ligbad (veelal ook 180x80cm) door een grote inloopdouche. Omdat het de afmetingen van bad en douchebak in dit voorbeeld identiek zijn past de vlakke Maia douchebak perfect in de oude opening, wat werkzaamheden scheelt.

Innovatieve producten, ook voor het toilet

Naast de vlakke douchebakken en baden met diverse ontspannende whirlpoolsystemen waaronder Reflex, Shiatsu en Thai massagesystemen biedt Wisa ook een groot aantal producten die bedoelt zijn voor het gebruik in het toilet. Het inbouwreservoir XT, met verschillende bedieningspanelen uit te rusten, kan ook worden uitgevoerd met Clean reinigingstabletten die rechtstreeks aan het inbouwreservoir kunnen worden toegevoegd. Deze samenwerking met FrescoBlue zorgt voor een altijd hygiënisch toilet zonder dat er voortdurend producten aan de WC-rand hoeven te hangen. Een andere innovatie is de Water Saving Techniek die met beduidend minder water het toilet kan reinigen na gebruik. In plaats van de reguliere 6 liter water wordt er met deze technologie nog maar met 4 liter water doorgespoeld. Bij dagelijks 6 spoelingen betekent dat per jaar een besparing van ruim 4300 liter water. De innovatieve producten van Sani-bouw verwerken wij graag in een ontwerp voor uw badkamer of toilet.

Back to Top