Laat uw trap renoveren

Laat uw trap renoveren

Bent u aan het twijfelen om een nieuwe trap aan te laten brengen of om een trap te laten renoveren? In de meeste gevallen is het voordeliger als u kijkt naar de mogelijkheden om een traprenovatie uit te laten voeren. Een gerenoveerde trap en een nieuwe trap zullen bovendien niet veel van elkaar verschillen. Ook bij het renoveren van een trap worden namelijk alle onderdelen uit elkaar gehaald en opnieuw bewerkt zodat het eindresultaat een trap is die er ook weer helemaal als nieuw uitziet. We vertellen u graag wat meer over waarom het interessant kan zijn om uw trap ook te laten renoveren door een echte specialist.

Waarom uw trap laten renoveren?

Er zijn verschillende redenen waarom mensen ervoor kiezen om een trap te laten renoveren. De een vindt de uitstraling van de huidige trap niet meer mooi, de andere ergert zich aan het geluid van krakende traptreden bijvoorbeeld. Er zijn nog meer redenen waarom mensen ervoor kiezen om een nieuwe trap aan te schaffen of om een trap te laten renoveren. Zo kan het ook voorkomen dat de trap veiliger gemaakt moet worden. Dit kan door een antisliplaag op de treden aan te brengen of om een hekje voor de trap te plaatsen bijvoorbeeld.

De mogelijkheden met Traprenovatie

Als wij voor kiest om een traprenovatie uit te laten voeren bij Toptrap uit Purmerend, dan kunt u kiezen uit verschillende manieren van afwerking. Het is mogelijk om een echte houten trap te maken maar het is ook mogelijk om te kiezen voor een goedkopere variant zoals laminaat bijvoorbeeld. Daarnaast behoren ook linoleum en pvc traptreden tot de mogelijkheden.

Hier worden trappen nog met de hand bewerkt

Als een van de weinige specialisten op het gebied van Traprenovatie maken wij de traptreden nog echt met de hand. Deze worden handmatig bewerkt zodat u altijd unieke traptreden heeft, uw buurman zal nooit dezelfde trap hebben. Dat is vaak bij grotere bedrijven wel het geval. Kies voor een unieke en karakteristieke trap die gerenoveerd is door een echte specialist.

Back to Top