Hoe stal je je producten mooi uit?

Hoe stal je je producten mooi uit?

Hoe mooi zou het zijn als je gasten bij binnenkomst direct kunnen zien wat voor verse producten je allemaal gebruikt in de keuken? Met een in het oog springende horeca bardisplay koeling zorg je niet alleen voor een heuse eyecatcher in je etablissement, het zorgt ook voor transparantie. En de producten blijven net zo lang goed als in de koelcel, waar niemand ze ziet. Je mag best shinen met je ingrediënten!

Misverstanden voorkomen en vooral: de waardering voor het product genereren

Sommige dingen zijn nu eenmaal veel te mooi om alleen maar te verwerken en te serveren. Je taarten bijvoorbeeld, die zien er in hun geheel prachtig uit. Wat te denken van verse hammen en worsten, stukken kaas, vis en groente en fruit? Je ziet het in Zuid-Europese landen bij vrijwel elk tentje: een vitrine waarin alles smaakvol uitgestald wordt. Het product krijgt zo de waardering die het verdient. En je voorkomt er misverstanden mee. De gast ziet dat de geraspte Parmezaan niet uit een zakje komt, en dat de ham vers van het mes komt. Dat de taart zelfgemaakt is en je alleen fruit van de beste kwaliteit gebruikt. Het levert bekijks op, en lekkere trek: aanvankelijke niet-eters zullen eerder wat bestellen!

De interesse van de gast wekken

Met een horeca bardisplay koeling trek je de aandacht naar datgene waar het om draait in jouw horecazaak: mooie ingrediënten. En het hoeven niet alleen onverwerkte producten te zijn die je tentoonstelt, zo wekt bijvoorbeeld een hartige taart of lasagne of welke weekspecial je ook wilt verkopen, de interesse van de gast. Niet dat je kok voortaan constant heen en weer moet lopen tussen keuken en vitrine – in de keuken zal hij of zij ook een voorraad hebben. Aan de andere kant is er niks mis met een kok die zo nu en dan even de eetzaal bezoekt. Ook een kok moet natuurlijk sporadisch zijn gezicht laten zien. Je decoreert de vitrine verder met verse kruiden en eventueel een mand vers gebakken brood erbovenop. Met de horeca bardisplay koeling gaat je etablissement nog meer leven. Denk er overigens wel aan dat je ook in deze koeling de producten moet stickeren op datum.

Back to Top