4 prachtige bezienswaardigheden in Den Haag

4 prachtige bezienswaardigheden in Den Haag

Sommige dingen sluit je altijd voor altijd in je hart. Den Haag is daar een goed voorbeeld van, het is een stad van vrede en recht. Je hebt er een mooie stad en zelfs een mooi strand. Je hebt er van alles te doen, er is geen rede om te vervelen wanneer je in Den Haag bent. Omdat er zoveel dingen te doen zijn hebben wij 4 specifieke bezienswaardigheden uitgezocht die je sowieso moet bezoeken als je in Den Haag bent. Misschien ga je het zo leuk en mooi vinden dat je wilt verhuizen naar Den Haag!

Madurodam

In Madurodam is een eindeloos kijk plezier, Madurodam vertelt eigelijk grote verhalen van Nederland. In het wereldberoemde themapark is erg veel te doen, je moet vooral erg veel dingen samen zien. Samen beleef je hoe Nederland is ontstaan, zorg je ervoor dat Nederland niet onder water loopt, en laat je zien of je een profvoetballer bent
.

365 dagen open voor de leukste activiteiten

Madurodam is in het jaar 365 dagen open zodat je elke dag een superleuk uitje hebt. Je kan in de schoenen van DJ Armin van Buuren staan en voor een groot publiek staan! Je kan ook je eigen beats maken aan de DJ tafel. Heb je het niet zo met muziek? Ga dan leren vliegen als een piloot op Schiphol! Of je kan een schip met containers laten varen in de havens van Rotterdam, maar let op! Doe de Oosterscheldekering wel op tijd dicht! Anders komt er het water over heel het land staan.

Binnenhof

In het Binnenhof is er van alles te zien. Denk maar eens aan: de Ridderzaal, het Torentje van de minister president en de Hofvijver. In Den Haag kom je veel herkenbare plaatsen tegen. Via het beroemde toegangspoortje stap je midden in het historische Binnenhof. Door de eeuwen heen is er veel gebeurt in het Binnenhof, tegenwoordig komen er alleen nog maar meer herinneringen bij.
Bijvoorbeeld door de Tweede Kamer en door Willem Alexander, elk jaar wordt daar de Troonrede voorgelezen.

Escher museum

In Den Haag staat op de kop van het Lange Voorhout een klein paleisje dat tegenwoordig gevuld is met de kunsten van M.C. Escher. De Nederlandse graficus die alles mogelijk maakt: water dat omhoog stroomt, en een vogel laat veranderen in een vis. M.C. Escher was een hele speciale kunstenaar. Hij kon onechte situaties tekenen en weet iedereen zijn aandacht te trekken door zijn boeiende kunsten. Je kunt er ook allemaal fysieke dingen doen, je kan bijvoorbeeld in een kamer staan waar de muren veranderen en bewegen. Wanneer je in Den Haag bent is het Escher museum bezoeken echt een must see!

Stad aan zee

Wanneer je in Den Haag bent moet je echt even naar Scheveningen, Kijkduin en het Zuiderstrand wat er tussen ligt. Den haag heeft toch iets extra’s dan de andere Nederlandse steden. De horizon in de avond, de frisse zeelucht en surfers die op de achtergrond aan het surfen zijn. Je kunt er s ‘avonds heerlijk langs terrasjes en wat drinken met vrienden in de stad.

Nog veel meer…

Dit waren nog maar 4 dingen wat je kunt doen, je kunt er dus echt veel doen. Als je zit te denken om te verhuizen kan je natuurlijk een verhuisbedrijf inhuren en vragen voor de mogelijkheden. Een verhuisbedrijf huren in Den Haag zal geen probleem zijn bij de meeste verhuisbedrijven.

Back to Top