Kunst op plexiglas: een afdruk van je eigen iris

Kunst op plexiglas: een afdruk van je eigen iris

Heb je er ooit weleens opgelet hoe mooi en bijzonder je eigen iris is? Elke iris is uniek. Niemand in deze hele wereld heeft dezelfde iris als jij. De kleuren en texturen maken van je iris een interessant en bijzonder lichaamsdeel. Je iris is dan ook de perfecte basis voor kunst op plexiglas. 

De schoonheid van je eigen iris

IrisLove heeft een unieke kunstvorm ontwikkeld. Het bedrijf maakt kunstwerken van irissen. Dit innovatieve concept oogst veel bewondering overal ter wereld. De enorme schoonheid van de iris is perfect om te gebruiken als basis voor een kunstwerk. Eerst zal een foto worden gemaakt van je iris. Dit gebeurt met behulp van een zeer geavanceerde en professionele fotostudio. Hierdoor is de kwaliteit van de foto zeer groot. Alle mooie kleuren en texturen van de iris komen perfect tot hun recht op deze mooie foto. De foto kan worden geplaatst op verschillende materialen, waaronder plexiglas. Zo ontstaat prachtige kunst op plexiglas. Ook het frame en de grootte kun je zelf kiezen. Zo ontstaat een persoonlijk en uniek kunstwerk. 

Bijzonder geschenk

Je kunt een kunstwerk met je eigen iris laten maken door IrisLove, maar er zijn nog veel meer mogelijkheden. Zo kun je ook de iris van je geliefde of een goede vriend laten vastleggen op foto en in een kunstwerk laten verwerken. Dit is het ideale geschenk voor een kunstliefhebber. Bovendien is het een zeer persoonlijk cadeau, waarmee je de schoonheid van de eigen iris kunt laten zien. Je zult niet snel een geschenk vinden dat nog unieker en persoonlijker is.

Back to Top